Recruiter Overheid Den Haag

Joram Linder
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Joram Linder
JUN 23
Zuid-Holland Permanent HBO
23.07.2020 106575467
Solliciteren

Over de functie

Als je ’s ochtends binnen loopt, sla je rechtsaf om een Haags bakkie te pakken om de dag goed te starten! Als jouw computer is opgestart, check je meteen jouw mail. Je hebt gisteren namelijk een vacature online gezet en hopelijk zijn er al goede sollicitanten. Je maakt een schifting en er zit een topper bij, yes! Wij houden van snel schakelen en daarom nodig je de kandidaat al voor deze middag uit om kennis te maken. Jouw accountmanager kun je al verblijden met het perfecte profiel en een mooi opgesteld cv. Snel schakel je verder, want er is nog een spoedaanvraag bij een van onze opdrachtgevers. Je zet een nieuwe vacature online, deelt die via LinkedIn en start de zoektocht naar de juiste professional. Je checkt je netwerk voor geschikte professionals en zet een zoektocht uit via diverse cv-banken, als de Nationale Vacaturebank, Monsterboard en Indeed. Uiteraard stuur je ook een aantal Inmails via LinkedIn! Na de lunch maak je kennis met de sollicitant die je vanmorgen hebt gebeld. Je bespreekt de mogelijkheden bij Maandag® en enthousiasmeert met succes: je kunt jouw kandidaat wilt graag worden voorgesteld en bij ons in dienst! Je werkt de laatste mailtjes weg en jouw dag is weer voorbij. Morgen weer een totaal andere dag, waarin je op projectbezoek gaat bij de al door jouw bemiddelde professionals! En teamoverleg, om te bespreken welke acties worden uitgezet om de gestelde doelen te behalen!

Functie eisen

·        Je bent bekend met het vak van recruitment en/of de arbeidsbemiddeling

·        Je hebt ten minste één jaar relevante commerciële werkervaring

·        Een sfeermaker is wat jij bent! Maar als het nodig is, ben je serieus en vol geconcentreerd aan de slag

·        HBO werk- en denkniveau, een diploma is natuurlijk een mooi bewijs daarvan, maar je mag het ook aantonen zonder het papiertje te hebben

·        Je bent ondernemend, zelfstartend en niet vies van een beetje Haagse bluf

·        Sales is jouw ding en van targets ga je harder lopen

Over het bedrijf

Maandag Den Haag Overheid heeft een team van jonge mensen gespecialiseerd in recruitment & accountmanagement binnen de sectoren Overheid en Woningcorporaties. Vanuit de Hofstad werken we op een mooie centrale locatie aan de Koninginnegracht aan het behalen van onze doelen. We werken hard, vieren onze successen en sluiten elke week opnieuw af met een vrijmibo om het weekend goed te beginnen. En Maandag® starten we dan elke week weer fris en vol goede moed aan een week met nieuwe kansen!


Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Je begint je carrière bij maandag dan ook met een introductieweek, zodat je een vliegende start kunt maken. Op onze Maandag® Academy vind je een uitgebreid aanbod aan trainingen en cursussen. Wij helpen jou om het beste uit jezelf te halen!


Wat krijg je van ons terug? Uiteraard heel veel werkplezier, maar dat is niet het enige wat je elke ochtend weer uit je bed haalt. Een goed salaris aangevuld met een uitstekende flexibele bonusregeling, helemaal te verdienen door individuele prestaties! Wij werken daarnaast met flexibel vakantieverlof. In overleg met jouw leidinggevende kun je jouw vakantiedagen inplannen, we houden de dagen niet bij en hanteren geen limiet!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Joram Linder
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Joram Linder