Recruiter MAANDAG! Den Haag

Over de functie

Als je ’s ochtends binnen loopt, sla je rechtsaf voor een verse espresso om de dag goed te starten! Als jouw computer is opgestart, check je meteen jouw mail. Je hebt gisteren namelijk een vacature online gezet en hopelijk zijn er al goede sollicitanten. Je maakt een schifting en er zit een topper bij, yes! Wij houden van snel schakelen en daarom nodig je de kandidaat al voor deze middag uit om kennis te maken.


Jouw accountmanager kun je al verblijden met het perfecte profiel en een mooi opgesteld cv. Snel schakel je verder, want er is nog een spoedaanvraag bij een van onze opdrachtgevers. Je zet een nieuwe vacature online, deelt die via LinkedIn en start de zoektocht naar de juiste professional. Je checkt je netwerk voor geschikte professionals en zet een zoektocht uit via diverse cv-banken, als de Nationale Vacaturebank, Monsterboard en Indeed.


Uiteraard stuur je ook een aantal Inmails via LinkedIn! Na de lunch maak je kennis met de sollicitant die je vanmorgen hebt gebeld. Je bespreekt de mogelijkheden bij Maandag® en enthousiasmeert met succes: jouw kandidaat wilt graag worden voorgesteld en bij ons in dienst! Je werkt de laatste mailtjes weg en jouw dag is weer voorbij. Morgen weer een totaal andere dag, waarin je op projectbezoek gaat bij de al door jouw bemiddelde professionals! En teamoverleg, om te bespreken welke acties worden uitgezet om de gestelde doelen te behalen!

Functie eisen

 • Je bent bekend met het vak van recruitment en/of de arbeidsbemiddeling;
 • Je hebt ten minste één jaar relevante commerciële werkervaring;
 • Een sfeermaker is wat jij bent! Maar als het nodig is, ben je serieus en vol geconcentreerd aan de slag;
 • HBO werk- en denkniveau, een diploma is natuurlijk een mooi bewijs daarvan, maar je mag het ook aantonen zonder het papiertje te hebben;
 • Je bent ondernemend, zelfstartend en niet vies van een beetje Haagse bluf;
 • Een vlotte pen is mooi meegenomen want voor een 'goed' geschreven vacature draai jij jouw hand niet om;
 • Sales is jouw ding en van targets ga je harder lopen.

Over het bedrijf

Maandag Den Haag heeft een team van jonge mensen gespecialiseerd in recruitment & accountmanagement binnen de sectoren Overheid, Woningcorporaties, Onderwijs en Zorg. Vanuit onze locaties in de Hofstad werken we hard, vieren we onze successen en sluiten we elke week opnieuw af met een mooie borrel om het weekend goed te beginnen. En Maandag® starten we dan weer fris en vol goede moed aan een week met nieuwe kansen!


Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Je begint je carrière bij maandag dan ook met een introductieweek, zodat je een vliegende start kunt maken. Op onze Maandag® Academy vind je een uitgebreid aanbod aan trainingen en cursussen. Wij helpen jou om het beste uit jezelf te halen!


Wat krijg je van ons terug? Uiteraard heel veel werkplezier, maar dat is niet het enige wat je elke ochtend weer uit je bed haalt. Een goed salaris aangevuld met een uitstekende flexibele bonusregeling, helemaal te verdienen door individuele prestaties! Wij werken daarnaast met flexibel vakantieverlof. In overleg met jouw leidinggevende kun je jouw vakantiedagen inplannen, we houden de dagen niet bij en hanteren geen limiet!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Fred de Neef

Fred de Neef

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs