Recruiter Finance

Over de functie

Als Recruiter binnen het vakgebied Finance benader jij professionals die werkzaam (willen) zijn in dit vakgebied. Maandag® detacheert haar professionals in de publieke sector. De verschillende jobboards zijn voor jou een bron van professionals. Je zorgt ervoor dat je dagelijks de best beschikbare profielen in je zoekveld hebt. In de basis bestaat je werkweek uit het searchen van de juiste professionals, het schrijven van vacatures zodat de professionals jou weten te vinden en het voorstellen van deze professionals op vacatures van de accountmanagers. Uiteraard voer je op kantoor of digitaal gesprekken met de professionals die je hebt benaderd om te kijken welke vacature goed bij ze past en of wij ze kunnen detacheren bij onze opdrachtgevers. Hier horen bijvoorbeeld ook salarisonderhandelingen en contractbesprekingen bij. Tot slot houd je je bezig met het begeleiden van bestaande projecten die jouw professionals aan het draaien zijn.

Deze functie is bijzonder omdat ons kantoor gevestigd is in Utrecht waar wij met ons landelijke team 2 dagen in de week de koppen bij elkaar steken. Het gehele salesteam (Recruiters & Accountmanagers) komt op deze dagen samen. Deze dagen gebruiken we om salesoverleggen te voeren, belblokken te houden, maar ook om de juiste professionals te matchen bij de openstaande vacatures. De overige drie werkdagen strijk jij neer in de regio Rotterdam waar wij uiteraard ook een kantoor hebben. De professionals die jij detacheert komen voornamelijk uit deze regio. Je collega’s uit deze regio zal je dus vaker tegenkomen op lokale vestigingen.

Functie eisen

Jij herkent jezelf in de onderstaande omschrijving:

 • Je hebt ervaring in het Recruitment;
 • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Jij houdt van uitdagingen;
 • Je hebt een commerciële en salesgerichte persoonlijkheid, een echte aanjager!
 • jij bent 40 uren per week beschikbaar.

Ben jij woonachtig in de buurt van Rotterdam en/of Utrecht? Vind jij afwisseling in je werkzaamheden én locatie belangrijk? Dan gaan wij graag met je in gesprek. Uiteraard verzorgen wij een leaseauto voor je zodat je stad en land af kan reizen in je zoektocht naar de juiste professionals!

Over het bedrijf

Ons team bestaat momenteel uit 6 Accountmanagers en 5 Recruiters, wij blijven groeien! Maandag® Finance wordt gekenmerkt door een informele sfeer. Je werkt in een optimistisch en ondernemend team, waarbij een nuchtere instelling met een harde werkmentaliteit voorop staat! We geven jou de vrijheid om op avontuurlijke wijze jouw doelstellingen en targets te behalen. Uiteraard is er ook ruimte voor het vieren van successen tijdens de gezellige wekelijkse borrels!

Wat mag je van ons verwachten bij Maandag®

 • Een Microsoft Surface
 • Samsung telefoon
 • Een mooi basissalaris + aantrekkelijke bonusregeling
 • Flexibel verlof
 • Leaseauto
 • Een jaarcontract

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Mai Pham

Mai Pham

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs