Recruiter (domein Onderwijs)

Anouk Vel
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anouk Vel
MEI 11
Zuid-Holland Permanent HBO
10.06.2020 102869400
Solliciteren

Over de functie

Een Recruiter Onderwijs is een winnaar. Iemand die nieuwsgierig is, zich gespecialiseerd heeft in het onderwijs en altijd een manier vindt om in te spelen op ontwikkelingen en trends binnen het vakgebied. Iemand die gemotiveerd is om het beste uit zichzelf te halen en ook het team naar een hoger niveau te tillen. Iemand zoals jij dus.


Je hebt je vast eens afgevraagd: wat doen die recruiters nou eigenlijk? Bij Maandag® Onderwijs Den Haag kom jij in contact met onderwijsprofessionals in primair, speciaal, voortgezet of MBO/HBO onderwijs. Hoe je dat doet? Je gaat vacatures schrijven, docenten zoeken, hunten en benaderen. Omdat jij zo creatief bent en veel doorzettingsvermogen hebt, vind jij op verschillende manieren die topdocent met wie je kennis gaat maken. Want ook dat doe je zelf: je nodigt de docenten uit en leert ze uitgebreid kennis en stelt ze voor bij de accountmanagers, zodat jij de beste match kan maken voor de docent en een school. Daar stopt het echter niet; als een docent aan de slag gaat, blijf je zijn of haar contactpersoon. Op die manier kan jij je betrokkenheid blijven tonen en begeleiding bieden waar dat nodig is.

Functie eisen

Jij:

  •       Hebt hbo werk- en denkniveau en bent commercieel ingesteld
  •    Hebt ervaring binnen het recruitment vak
  •      Bent communicatief sterk en een goede gesprekspartner voor alle docenten

Over het bedrijf

Bij Maandag® Onderwijs Den Haag krijgen recruiters en accountmanagers veel vrijheid, maar daarbij ook veel verantwoordelijkheid. Jíj bent verantwoordelijk voor jouw succes en kan hierin snel groeien. Op een dynamische werkvloer met een gedreven, energiek en héél leuk team, krijg je ook zeker de ruimte om het beste uit jezelf te halen. In onze informele sfeer bespreken we alles en heerst er een doelgerichte, transparante cultuur. Professioneel maar laagdrempelig, hard werken, maar ook elke week een hele goede vrijdagmiddagborrel! 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Anouk Vel
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anouk Vel