MSP Recruitment Consultant

Over de functie

Weet jij dat Maandag® marktleider is in de publieke sector? Weet je dan ook dat wij aanbesteed en preferred supplier zijn van de o.a. grote gemeenten, ministeries, en waterschappen? En dat daar binnenkort de NS en politie bij komt? Lijkt het jou dan een uitdaging om deze Key accounts te voorzien van de beste professionals?

Maandag® MSP zoekt een Recruitment Consultant!

MSP staat voor Managed Service Provider. De MSP Recruitment Consultant is verantwoordelijk om namens de eindklant het volledige inhuurproces uit te voeren. We merken dat onze Key accounts steeds meer behoefte hebben aan grip op de inhuur van professionals op gebied van IT, Finance, HR & Communicatie. En MSP biedt hiervoor de juiste oplossing.

Wat ga je doen?

 • Jij hebt de volledige verantwoordelijkheid in het recruitmentproces van A tot Z;
 • Jij monitort de landelijke aanvragen die in je mailbox binnenkomen, creëert structuur in ons ATS en zet de aanvragen uit naar het recruitment team;
 • Jij gaat sparren met een landelijk netwerk van Recruiters bij Maandag® om jou te voorzien van dè kandidaat, met een achtergrond in IT, Finance, HR & Communicatie. Zelf iemand in je netwerk gevonden? Voorstellen maar!
 • Jij gaat de professional optimaal voorbereiden als deze op sollicitatiegesprek mag bij de opdrachtgever. Hierbij houd jij nauw contact met de Hiring Manager om volledig in de lead te blijven. Een goede MSP Recruitment Consultant denkt namelijk 3 stappen vooruit;
 • Kandidaat geplaatst? Jij zorgt voor een gedegen projectbegeleiding van de professional zodat deze succesvol werk aflevert naar maatstaven van Maandag®.

Wat breng je mee?

Verantwoordelijkheid! Jij draagt de volledige verantwoordelijkheid om de procedures tot een succes te maken. Doe je dat alleen? Zeker niet! Maandag heeft als detacheerder met 30 jaar ervaring een team van vakidioten die met jou meekijken en jou coachen waar nodig.

Daarnaast:

 • Je voelt je als je een vis in het water binnen een dynamische omgeving, bent gewend aan deadlines en bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent goed in staat om verschillende balletjes in de lucht te houden en vindt dit erg leuk om te doen;
 • Klantgerichtheid is bij jou vanzelfsprekend en je houdt de klanttevredenheid nauwlettend in de gaten en speelt daarop in waar nodig;
 • Zoeken en doorgronden zijn je tweede natuur en je zet alles op alles om het hoogst haalbare resultaat te behalen, namelijk de geschikte kandidaat op de juiste plek.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Herken jij jezelf in het functie profiel en word jij de Recruitment Consultant van Maandag® MSP? Reageer op de vacature met CV en motivatie en wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden! Vragen kun je stellen aan frances.peterson@maandag.nl / 0612097946. Tot Maandag®. 

Functie eisen

 • Je hebt over HBO+ werk- en denkniveau;
 • Je hebt werkervaring als Recruiter of als Recruitment Consultant;
 • Je hebt werkervaring opgedaan in het werken met schaarse doelgroepen als IT, Finance, HR of Communicatie;
 • Je bent 36 – 40 uur beschikbaar.

Over het bedrijf

Maandag® is de marktleider in het detacheren van professionals in de zorg, het onderwijs en bij de overheid. Landelijk actief met circa 30 vestigingen. Maandag® vindt het vinden van bevlogen, ondernemende medewerkers essentieel. En dat zijn geen loze woorden. Wij zijn een platte, energieke organisatie. Start up mentaliteit, maar ervaren. Eerst wie, dan wat. Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van de beste mensen. Centraal staan plezier in werk, drive en professionaliteit. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Frances Peterson

Frances Peterson

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs