Commercieel Recruiter

Bas Strik
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Bas Strik
MEI 27
Noord-Holland Permanent HBO
01.08.2020 100245655
Solliciteren

Over de functie

Sta jij wel eens stil bij wat je goed kan? En waar je jezelf in wilt ontwikkelen? Als Recruiter doe je niet anders! Jij weet daardoor altijd een mooie match te maken tussen kandidaten en opdrachtgevers. Interessant? De koffie staat klaar!


Als Recruiter bij Maandag® ben je elke dag bezig net even een stapje meer te zetten dan een ander. Voor jezelf, voor jouw kandidaat en voor die ene top vacature van jouw Accountmanager. Je zoekt, bemiddelt en begeleidt professionals in hun carrière. Dit doe je door het schrijven van pakkende vacatureteksten, het actief benaderen van mensen via verschillende job boards, begeleiding van jouw professionals tijdens de verscheidene opdrachten via Maandag® en op elke mogelijke andere manier die je zelf kan en mag bedenken!


In de functie van Recruiter ben je dus 100% verantwoordelijk voor de instroom, doorstroom en uitstroom van professionals. Dat maakt het werken als Recruiter bij Maandag® zeer divers en uitdagend. Of het nu gaat om het voeren van ontwikkelgesprekken met jouw mensen of om het schrijven van een pakkende vacaturetekst je kan overal jouw eigen draai aan geven.


De competenties/eigenschappen die een Maandag® Recruiter bezit:

 • Prettig gestoord en positief ingesteld;
 • Jezelf willen vastbijten in een lastig vakgebied binnen de arbeidsmarkt;
 • Het vermogen om commercieel belang en de vraag vanuit publieke sector te verbinden;
 • Een flinke dosis lef en drang om te scoren.


Functie eisen

Wat breng je mee?

 • HBO werk- en denkniveau om snel te kunnen schakelen met onze HBO/WO professionals;
 • Een flinke dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen om lastige profielen aan je te binden;
 • Fulltime beschikbaarheid.

Over het bedrijf

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij Maandag®, wij staan voor werkplezier op nummer 1! Volgens ons zijn er twee soorten mensen. Mensen die opzien tegen de maandag. En mensen die de maandag zien als een frisse start van de week. Een kans om iets nieuws te doen. Om het verschil te maken. Weer een stapje dichterbij werkgeluk! Onze vestiging Utrecht Onderwijs wordt gekenmerkt door gezelligheid, humor en een open cultuur. We werken hard en vieren successen samen! Op vrijdagmiddag borrelen we om de week af te sluiten. Je komt te werken in een ambitieus en gedreven team van Recruiters en Accountmanagers die samen de schouders eronder zetten.


Wat bieden wij je?

 • Een goed salaris;
 • Aantrekkelijke bonusregeling;
 • Flexibel vakantieverlof;
 • Een laptop en telefoon van de zaak;
 • Ontwikkeling staat bij Maandag® hoog in het vaandel. Deze ontwikkeling begint bij onze Academy in Rotterdam, met een o.a. inwerkweek om je carrière binnen Maandag® met een vliegende start te beginnen!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Bas Strik
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Bas Strik