Accountmanager Bedrijfsvoering Eindhoven

Marree Kemps
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Marree Kemps
MEI 13
Gelderland Permanent HBO
12.06.2020 100267738
Solliciteren

Over de functie

Ben jij sales gedreven, doortastend en heb je een flinke dosis lef? Dan word jij onze nieuwe Accountmanager!

Maandag® Eindhoven is flink aan het uitbreiden en daarom zoeken wij mensen met sales in hun bloed. Jij gaat voor resultaat en wil jezelf ontwikkelen. Ervaring is geen must, de juiste mindset zeker wel!

Wij hebben namelijk een eigen academy in Rotterdam die zich continu bezig houdt met de ontwikkeling van interne medewerkers.


Jouw werkweek start met een kop koffie. Geen dag zonder een goede start, toch? En dan belt de opdrachtgever. Vacature! Je springt direct in je auto. Waar kansen zijn, ben jij. Jouw auto maakt overuren, net als je telefoon. Ondertussen combineer je jouw bezoek aan de opdrachtgever met een bezoek aan één van de professionals die je zojuist hebt bemiddeld.

Geen vraag is jou te gek. Professionals, ze kunnen maandag van start. Jij maakt je er hard voor. Met een surface onder je arm neem je plaats bij de opdrachtgever. Eerst helder krijgen hoe de vacature er uit ziet. Nog dezelfde dag heb jij met de recruiter een geschikt profiel geselecteerd en verstuurd. Nu duimen. Wanneer is dat sollicitatiegesprek? En door!

Bellen naar nieuwe klanten is altijd spannend. Maar jij draait je hand er niet voor om. Bezwaren weet jij moeiteloos om te zetten naar nieuwe kansen. Die ene nieuwe klant wil jij in je portefeuille hebben!

Functie eisen

Wie zoeken wij?

  • Een nieuwsgierig type.
  • Overtuigend, energiek en gedreven.
  • Geboren om te netwerken.
  • Jij wilt commercieel succesvol zijn.

Op maandag starten we gezamenlijk op en op vrijdag sluiten wij af met een borrel. Daartussen wordt keihard gewerkt en is er ruimte voor bijvoorbeeld een potje tafelvoetbal.


Ben jij nog steeds enthousiast en zie jij jezelf in de rol van accountmanager? Ben jij HBO opgeleid en sta je aan het begin van je carierre? Ben jij geboren om te netwerken en stroom je over van de energie, lef en positiviteit? Dan zoek ik jou!

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging, of bij een opdrachtgever werken.

Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden ( elke maand een vast salaris en een ongelimiteerd flexibel deel,door jou in te vullen vakantiedagen, een surface, 8% vakantiegeld, een smartphone, een goede pensioenregeling en zo nog meer) , uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes), een team vol jonge, frisse, unieke collega's, en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag® hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Marree Kemps
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Marree Kemps