Recruiter Vastgoed

Ilona Vrielink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ilona Vrielink
FEB 17
Noord-Holland Vast MBO
18.03.2020 100262975
Solliciteren

Over de functie

Bouwen, uitbreiden en onderhouden. Termen uit de vastgoed, maar ook voor jou als recruiter. Ben jij op zoek naar een baan waar jouw eigen resultaten zichtbaar zijn? Dan is deze vacature ‘’vastgoed’’ voor jou!


Als Recruiter Vastgoed ben je dagelijks bezig met het bouwen, uitbreiden en onderhouden van je netwerk en je professionals. Je legt graag de eerste steen voor een succesvolle en productieve samenwerking en slaat samen met de professional de handen inéén voor goed “verhuurderschap” naar onze opdrachtgevers. Daarnaast ben je sociaal onderlegd en niet bang om in een kennismakingsgesprek de onderste steen boven te krijgen.


Bouwen

Je maakt een plan van aanpak, Je legt dus de eerste steen om te gaan bouwen. Naar welke focusprofielen ga jij op zoek. Hoe ga je deze ''perfecte'' match vinden, welke kanalen ga je aanboren, hoe profileer jij je op social media en hoe schrijf jij een creatieve vacaturetekst. Je gaat letterlijk een relatie opbouwen met professionals uit de vastgoed. Je benaderd telefonisch de juiste professionals om in een persoonlijk gesprek de wensen te inventariseren. Daarnaast bouw je aan je eigen kennis op het gebied van HR.


Uitbreiden

De arbeidsmarkt trekt steeds meer aan, net zoals de woningmarkt. Echter zijn er steeds meer vacatures in de vastgoed en goede professionals zijn schaars. Jij weet de speld in de hooiberg te vinden, hen aan je te binden en hen langdurig te boeien. Tevens gebruik jij je netwerk om je pool met professionals uit te breiden. Jouw resultaten gaan volledig door het dak!


Onderhouden

Onderhoud jouw pool met professionals goed. Hoe doe je dat? Door te evalueren waar de wensen en behoefte liggen om te groeien in zijn of haar functie, maar ook door te weten of zij behoeften hebben aan persoonlijke ontwikkeling. Als werkgever ben jij een toegevoegde waarde en is (bijna) alles bespreekbaar.

Functie eisen

Maandag® zoekt een recruiter met een karakter welke gelijk staat aan energiek, daadkrachtig en grensverleggend. Iemand met een werkmentaliteit welke gelijk staat aan competitief, ondernemend en vastberaden. Een recruiter die vrolijk, open en optimistisch is. Én onderstaande;


  • HBO werk- en denkniveau, een HBO diploma is dus géén harde eis
  • Commercieel gedreven en deins je niet terug voor targets
  • 32-40 uur per week beschikbaar
  • Communicatief sterk en een goede gesprekspartner op verschillende niveaus
  • Schroomt niet om de telefoon te pakken en te blijven bellen

Over het bedrijf

Maandag® Alkmaar wordt gekenmerkt door een informele sfeer. Je werkt in een optimistisch en ondernemend team, waarbij een nuchtere instelling met een harde werkmentaliteit voorop staat! We geven jou de vrijheid om op avontuurlijke wijze jouw doelstellingen en targets te behalen. Uiteraard is er ook ruimte voor het vieren van successen tijdens de vrijdagmiddagborrel!


Bij Maandag® bieden wij ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

  • Iedere maand een goed(!) basissalaris met een flexibele bonus (ongelimiteerd, want hoe meer resultaten jij behaalt hoe meer bonus jij ontvangt; hoe lekker?)
  • Flexibel verlof (lekker vrij wanneer jij dat wilt; uiteraard in overleg met jouw leidinggevende)
  • Een Microsoft Surface en een smartphone om je werk perfect uit te voeren
  • Vakantiegeld en een goede pensioenregeling
  • Een volledig verzorgde introductieweek bij onze Maandag® Academy 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Ilona Vrielink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ilona Vrielink