Recruiter Ruimtelijk & Bestuurlijk Domein

Over de functie

Als Recruiter Ruimtelijk & Bestuurlijk Domein bewerk jij de markt van professionals die actief (willen) zijn binnen de publieke sector! Je hoeft hiervoor geen ervaring te hebben in de branche, maar hebt hier wel een natuurlijk interesse in. Dat is wel zo fijn, want straks ben jij het aanspreekpunt van beleidsmedewerkers, juristen en projectleiders!


Als Recruiter ga jij op zoek naar de beste professionals! Hoe je dat doet? Die vrijheid krijg je van ons. En natuurlijk alle benodigde middelen, zoals een LinkedIn premium account, toegang tot cv-banken, een veelbezochte Maandag® website waar jij je vacatures op kan plaatsen en een telefoon en laptop. Als je eenmaal in contact bent met potentieel geschikte kandidaten, dan voer je kennismakingsgesprekken om te onderzoeken of er een wederzijdse match is. Is dat het geval? Mooi, dan kunnen we de match gaan maken met onze openstaande vacatures! Is iemand zo goed dat die opdracht wel gaat komen? Dan binden we professionals aan Maandag® met een contract en zoeken we daarna samen met de accountmanagers naar een leuke opdracht! Als die opdracht gevonden is, dan begeleid jij jouw professional. Jij bent namelijk voor het welzijn van onze professionals en je zorgt ervoor dat professionals lange tijd aan Maandag® gebonden zijn! Aan jou de taak zo snel mogelijk een naam en netwerk op te bouwen om een succesvolle recruiter te worden!

Functie eisen

·        Je hebt al één jaar commerciële werkervaring opgedaan, bijv. als Recruiter of Intercedent voor een uitzendbureau

·        Je bent enthousiast, straalt energie uit en je kunt mensen voor je winnen

·        Een commerciële instelling is wat je hebt: jouw doel is zoveel en zo snel mogelijk professionals te bemiddelen.

·        Targets stimuleren jou. Behalen is zilver, overtreffen is goud!

·        Een HBO-diploma. Je kunt mij echter ook overtuigen dat je het niveau hebt, maar het papiertje niet!

Over het bedrijf

Wat bieden wij? Allereerst: een fantastisch locatie in harte Rotterdam om de hoek bij Oude Haven en de Markthal. Ook heel goed bereikbaar dus met OV! Op onze vestiging werken we met ongeveer 20 winnaars elke dag om onszelf te verbeteren en resultaten te behalen. En als dat gelukt is, dan vieren we dat! Onze vrijdagmiddagborrel wil je niet missen!

Wij vinden persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk. Daarom begint jouw carrière bij Maandag® met een introductieweek op onze Academy aan het Blaak. Samen met alle nieuwe collega’s die landelijk starten. Daarna laten we je natuurlijk niet los. Regelmatig zijn er vakinhoudelijke trainingen om jezelf verder te kunnen ontwikkelen. Op de vestiging krijg je uiteraard ook genoeg begeleiding. Ook niet onbelangrijk, een marktconform salaris met uitstekende bonusregeling is onderdeel van de functie. Een goede werk-privébalans ervaren wij als het fundament om goed te presteren. Daarom krijg je bij Maandag® niet een standaard aantal vakantiedagen. In overleg met jouw leidinggevende neem je verlof op wanneer jij de batterij weer wil opladen! 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Joram Linder

Joram Linder

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs