Recruiter (on hold)

Ingrid Vijfhuizen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ingrid Vijfhuizen
MEI 22
Flevoland Tijdelijk MBO
21.06.2020 100277173
Solliciteren

Over de functie

Tot Maandag!

Je ziet de auto’s rijden, misschien de borden op straat of de kantoorpanden op diverse locaties. Elke dag werken wij hard om de publieke sector draaiend te houden met energieke professionals. En dat is nu belangrijker dan ooit! Hierbij kunnen we niet zonder jou als Recruiter. Jij bent de vinder én binder van onze professionals. Je krijgt een kick van zoveel mogelijk professionals op de juiste werkplek!


In de functie van Recruiter bij Maandag ® Zwolle, ben jij gedreven om op zoek te gaan naar de beste kandidaat voor een opdracht. Echter houdt daar jouw werk nog lang niet op! Je spreekt kandidaten en bepaalt of ze geschikt zijn voor een opdracht. Daarna volgt de contractonderhandeling en niet te vergeten de begeleiding van de professional wanneer deze aan de slag gaat.

In het kort: jij wordt hét visitekaartje van Maandag® richting onze professional.

 

Buiten het visitekaartje zijn, vinden we nog meer dingen belangrijk binnen Maandag®. We hechten veel waarden aan mensen die eigen initiatief tonen en doorzetten totdat ze die éne kandidaat hebben gevonden.

Van nature ben je nieuwsgierig naar mensen en betrokken bij de professionals die je begeleidt. Van ons krijg je de vrijheid om je eigen werk in te richten en de mooiste resultaten te behalen.

We zijn op zoek naar mensen met een commerciële drive die het leuk vinden professionals in de publieke sector te bemiddelen. Hard werken hoort er dus bij maar gelukkig maken we met elkaar net zoveel plezier en is er ruimte voor ontwikkeling en het vieren van jouw en onze successen. 

Functie eisen

* Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;

* Bij voorkeur ben je woonachtig in de omgeving Zwolle;

* Hebt affiniteit met professionals binnen de overheid;

* Je hebt commerciële werkervaring opgedaan.

 

Voldoe je niet aan de eisen, maar jij bent wel een 100% match op de gevraagde eigenschappen? Wacht dan niet langer en schrijf jouw motivatie, want recruitment kun je leren! 

Over het bedrijf

Wat doen wij voor jou?

Een inwerktraject waarin je kennis maakt met alle nieuwe collega’s van Maandag® die tegelijk met jou starten.

Jouw ontwikkeling is belangrijk voor Maandag®, daarom blijf je voortdurend trainingen volgen om nóg beter te worden in je vak maar ook op persoonlijk vlak. Daarnaast bieden we een mooi arbeidsvoorwaardenpakket incl. goed basissalaris, bonusregeling en flexibel vakantieverlof.

Interesse of wil je eerst meer weten? Dat kan natuurlijk dus bel mij gerust op 06 – 306 895 78.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Ingrid Vijfhuizen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ingrid Vijfhuizen