Accountmanager Zorg

Over de functie

De werkweek bij Maandag Rotterdam® start met een maandagochtend-aftrap. Wat wil je doen deze week? Wat ga je bereiken en hoe kunnen we elkaar hier bij helpen. Je loopt nog niet naar de koffiemachine en dan belt de opdrachtgever. Vacature! Je gooit je koffie in een thermoskan en springt direct in je auto. Waar kansen zijn, ben jij. Jouw auto maakt overuren, net als je telefoon. Ondertussen combineer je jouw bezoek aan de opdrachtgever met een bezoek aan één van de professionals die je zojuist hebt bemiddeld.


Geen vraag is jou te gek. Verzorgende, verpleegkundige, psychologen of een orthopedagoog; ze kunnen maandag van start. Jij maakt je er hard voor. Eerst helder krijgen hoe de vacature er uit ziet en minstens zo belangrijk welke collega ze precies zoeken. Nog dezelfde dag heb jij met de recruiter een geschikt profiel geselecteerd en verstuurd. Nu duimen. Wanneer is dat sollicitatiegesprek? En door!


Bellen naar nieuwe klanten is altijd spannend. Maar jij draait je hand er niet voor om. Bezwaren weet jij moeiteloos om te zetten naar nieuwe kansen. Die instelling of die nieuwe zorgorganisatie wil jij in je portefeuille hebben! En als het is gelukt is er ruimte om jou succes te vieren.

Functie eisen

Wie zoeken wij?

Een nieuwsgierig type. Overtuigend, energiek en gedreven. Jij wilt commercieel succesvol zijn. Maandag Zorg & Welzijn Rotterdam is een team vol lefgozers en gelukszoekers. Op maandag starten wij met een energizer en op vrijdag sluiten wij af met een borrel. Daartussen wordt keihard gewerkt én gelachen.


Verder ben jij:

·        HBO opgeleid

·        Commerciële ervaring ( > 1 jaar)

·        Jij stroomt over van energie, lef en positiviteit

Over het bedrijf

Maandag® is een club met enthousiaste, hardwerkende collega's die niet terugdeinzen voor een uitdaging. Of twee. Een team wat keihard strijd om voor onze opdrachtgevers de best passende professional te vinden en matchen.

Natuurlijk bieden wij naast lol en werkplezier ook een vast salaris en daarnaast een flexibel gedeelte. Je krijgt een auto en telefoon van Maandag om je werk goed te doen.

Voor de ontspanning wordt natuurlijk ook gezorgd in de vorm van flexibel vakantie verlof. Genoeg ruimte dus voor hard werken én hard relaxen.


Wil je nog meer weten of wil je nu al solliciteren? Wij zijn ook nieuwsgiering naar jou!

ingrid.vijfhuizen@maandag.nl 06 - 306 895 78

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Ingrid Vijfhuizen

Ingrid Vijfhuizen

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs