Salarisadministrateur

Over de functie

Wij zijn opzoek naar een medior salarisadministrateur die per direct kan meedraaien in het team Salarisadministratie op ons hoofdkantoor.

Ben je al een aantal jaren werkzaam als salarisadministrateur? Heb je plezier in het verbeteren van processen? Werk je graag samen? In deze rol fungeer je als teamspeler en werk je zowel binnen het team van de Salarisadministratie maar ben je ook een onderdeel van het back-office proces van een grote detacheringsorganisatie met ambitie.

 

In deze rol als Salarisadministrateur zorg je er samen met het team voor dat de salarissen van onze 600 medewerkers en 3000 professionals maandelijks correct en tijdig worden betaald. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor de hieraan gerelateerde loonheffingen en pensioenmutaties tijdig worden aangeleverd.

Wat nog meer: verzamelen, verwerken en controleren van gegevens voor het uitbetalen van de salarissen. Op tijd en correct verwerken van de salarissen. Uitvoeren van controles voor de loonaangifte. Controleren van de pensioenaangifte. Beantwoorden van vragen van onze medewerkers en professionals omtrent het salaris. En dit alles met een glimlach! 


Wat we bieden

Veel vrijheid! Een baan zoals je nog niet eerder hebt gehad, elke maand vers geld op je bankrekening, een appeltje voor de dorst na je pensionering, vakantiegeld en flexibel vakantieverlof. Trainingen om jezelf én je als team te ontwikkelen, ongekend goede werksfeer met ambitieuze en gedreven collega’s waarmee je het weekend kan inluiden op de Vrijmibo.  

Functie eisen

Je bent uiteraard nauwkeurig, je hebt ervaring in een soortgelijke functie. Je komt met nieuwe initiatieven en hebt gevoel voor humor. Daarnaast ben je gek op je vak: De Salarisadministratie.


Je beschikt over:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Praktijk Diploma Loonadministratie (PDL);
  • Ervaring in een soortgelijke functie;
  • Snelheid. Je bent gewend aan deadlines en drukte;
  • Tijd in je agenda om 32 tot 40 uur per week te werken.


Standplaats: Amsterdam Sloterdijk

Over het bedrijf

Maandag®: marktleider in het detacheren van professionals in de zorg, het onderwijs en bij de overheid. Landelijk actief met circa 30 vestigingen. Maandag® vindt het vinden van bevlogen, ondernemende medewerkers essentieel. En dat zijn geen loze woorden. Wij zijn een platte, energieke organisatie. Start up mentaliteit, maar ervaren. Eerst wie, dan wat. Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van de beste mensen. Centraal staan plezier in werk, drive en professionaliteit.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Astrid van der Haar

Astrid van der Haar

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs