Salarisadministrateur

Astrid van der Haar
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Astrid van der Haar
MEI 18
Noord-Holland Permanent HBO
17.06.2020 100290592
Solliciteren

Over de functie

Wij zijn opzoek naar een ervaren Salarisadministrateur die verantwoordelijk is voor de dagelijkse aansturing van het team Salarisadministratie op ons hoofdkantoor.


In deze rol fungeer je als meewerkend voorman en werk je zowel in de operatie als dat je het directe aanspreekpunt bent voor je team. Je begeleidt op inhoudelijk gebied en stuurt aan waar nodig. Tevens coördineer je het werk en sta in je in nauw contact met de manager van de afdeling. Jij zorgt ervoor dat je team naar een hoger niveau getild wordt door processen te monitoren en jouw kennis en vaardigheden over te brengen.


In deze rol als Salarisadministrateur zorg je samen met je team ervoor dat de salarissen van onze 600 medewerkers en 3000 professionals correct en tijdig worden betaald. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor de hieraan gerelateerde loonheffingen en pensioenmutaties tijdig worden aangeleverd.


Wat nog meer: verzamelen, verwerken en controleren van gegevens voor het uitbetalen van de salarissen. Op tijd en correct verwerken van de salarissen. Uitvoeren van controles voor de loonaangifte. Controleren van de pensioenaangifte. Beantwoorden van vragen van onze medewerkers en professionals omtrent het salaris. En dit alles met een glimlach!


Wat we bieden

Veel vrijheid! Een baan zoals je nog niet eerder hebt gehad, elke maand vers geld op je bankrekening, een appeltje voor de dorst na je pensionering, vakantiegeld en flexibel vakantieverlof. Trainingen om jezelf én je als team te ontwikkelen, ongekend goede werksfeer met ambitieuze en gedreven collega’s waarmee je het weekend kan inluiden op de Vrijmibo.  

Functie eisen

Je bent uiteraard nauwkeurig, je hebt ervaring in een soortgelijke functie en je weet hoe je het beste uit mensen kan halen. Je komt met nieuwe initiatieven en hebt gevoel voor humor. Daarnaast ben je gek op je vak: De Salarisadministratie.


Je beschikt over:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Praktijk Diploma Loonadministratie (PDL);
  • Ervaring in een soortgelijke functie;
  • Snelheid. Je bent gewend aan deadlines en drukte;
  • Tijd in je agenda om 24 tot 40 uur per week te werken.


Standplaats: Amsterdam Sloterdijk

Over het bedrijf

Maandag®: marktleider in het detacheren van professionals in de zorg, het onderwijs en bij de overheid. Landelijk actief met circa 30 vestigingen. Maandag® vindt het vinden van bevlogen, ondernemende medewerkers essentieel. En dat zijn geen loze woorden. Wij zijn een platte, energieke organisatie. Start up mentaliteit, maar ervaren. Eerst wie, dan wat. Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van de beste mensen. Centraal staan plezier in werk, drive en professionaliteit.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Astrid van der Haar
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Astrid van der Haar