Recruiter

Frances Peterson
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Frances Peterson
JAN 29
Noord-Holland Vast HBO
28.02.2020 100280377
Solliciteren

Over de functie

Voor onze vestiging Amsterdam Bedrijfsvoering zijn we per direct op zoek naar een Recruiter. De vakgebieden ICT & Informatiemanagement, Finance en HR & Communicatie kleuren onze vestiging. Met een hardwerkend team van ongeveer 12 Recruiters en Accountmanagers zorgen we ervoor dat je beste professional het snelste geplaatst wordt binnen de publieke sector.


Als Recruiter ben je altijd op zoek naar de juiste match. Jij draagt zorg voor de juiste in-, door- en uitstroom van professionals. Ook weet je alles van de arbeidsmarkt en ben je op de hoogte van de ins en outs op je eigen vakgebied. Het doorspitten van LinkedIn, jobboards en het bezoeken van beurzen brengt jou in contact met dé juiste professional. Door het toepassen van de juiste gesprekstechnieken en jouw overtuigingskracht bindt jij professionals aan Maandag®. Van een eerste kennismaking tot een langdurige professionele relatie waarin jij als Recruiter kan lezen en schrijven met je professionals, jij bent dé sparring partner van de professional.

 

Ondertussen weet jij alle ballen in de lucht te houden: lopende procedures, verschillende intakegesprekken, contractonderhandelingen, functioneringsgesprekken voeren met professionals en natuurlijk het overleg met je collega’s.

Functie eisen

Goed om te weten is dat je van start gaan met een 5 daagse training op onze Maandag® Academy in Rotterdam. Hotel en eten daar hoef je je geen zorgen over te maken, dat doen wij! Als je eenmaal aan het werk bent op de vestiging zal je elke week workshops krijgen om kwalitatief goed je werk te kunnen uitvoeren. Elke twee maanden zal je de terugkomdagen hebben van de Academy, tof eindelijk bijkletsen met je mede starters!


  • HBO werk- en denkniveau;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal (spreek- en schrijfvaardigheid);
  • Het maken van een assessment is onderdeel van het sollicitatieproces;
  • Je staat stevig in je schoenen en je straalt professionaliteit uit;
  • Je houdt van sales- en targetgericht werken, dit motiveert jou.


Hier moet natuurlijk wat tegenover staan, dit is wat wij jou bieden:


  • Een jaarcontract;
  • Een functie met vrijheid en veel eigen verantwoordelijkheid jij deelt je eigen agenda in;
  • Een gezellig team en een prachtig kantoor aan het IJ te Amsterdam;
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket inclusief een aantrekkelijke bonusregeling;
  • Flexibel verlof.

Over het bedrijf

Onze Maandag® staat voor ambitie, optimisme en mogelijkheden. Maandag® Bedrijfsvoering Amsterdam typeert zich door zijn directe, gedreven en humoristische karakter. We gaan graag de competitie met elkaar aan om als team beter te worden. We houden van hard werken en van gezelligheid. Successen vieren we tijdens de vrijdagmiddagborrel, een potje darten is ook zeker niet uitgesloten! No-nonsense, actiegericht en met een hoge mate van vrijheid in de manier waarop targets bereikt worden. Je zal als Recruiter Finance aan de slag gaan met één mede Recruiter Finance en twee Accountmanagers Finance, een warm welkom dus!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Frances Peterson
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Frances Peterson