Accountmanager Finance

Over de functie

Energie krijg jij van het opbouwen en uiteindelijk onderhouden van relaties met opdrachtgevers. Als Accountmanager ben jij onderdeel van ons landelijk Finance team in Utrecht, maar heb je juist de vrijheid om je eigen toko te runnen!

We zitten met ons hele team namelijk 2 dagen in de week in Utrecht. Daar sparren we samen en delen we kennis! Buiten die dagen om hou jij je bezig met het opbouwen, uitbouwen en onderhouden van jouw klanten in regio Zwolle.

Acquisitie? Dat hoort er natuurlijk bij en om een of ander reden willen zij wel met jou aan tafel zitten om te praten over hun capaciteitsvraag. Het zal wat iets met gunfactor te maken hebben ;)

Als Accountmanager werk je nauw samen met jouw recruiter(s) om de beste professionals te bemiddelen bij jouw opdrachtgevers. Elke keer weet weer een mooie oplossing te bieden voor de vacature die jouw opdrachtgever heeft. Iemand met zwangerschapsverlof? Handen tekort op de afdeling? Of met spoed een vervanger nodig voor een langdurige zieke? Jij weet door je enthousiasme en creativiteit wel hoe jij ze daarbij kan helpen!

Dagelijks rij (of in deze tijd via videocall) je van de ene naar de andere opdrachtgever om kansen te creëren voor jullie professionals. Tussendoor even een pitstop op kantoor om te sparren met een van de recruiters die rennend naar je toekomt met de perfecte professional voor die ene functie waar je het in de ochtend over had.

Ben jij doelgericht en doe jij er alles aan om het resultaat te behalen dat jij voor ogen hebt? Lees dan snel door naar wat nodig is voor deze functie!

Functie eisen

  • Minimaal een jaar ervaring als Accountmanager of Consultant
  • Passie voor en ervaring met acquisitie
  • Ervaring binnen de uitzend- en/ of detacheringsbranche is een pré
  • Autonoom, proactief en in voor een borrel met je leuke collega's!

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag®?

Een passend basissalaris, auto van de zaak, laptop en telefoon zijn natuurlijk vanzelfsprekend. Daarnaast hebben we een mooi bonussysteem, de Maandag® Academy zodat jij je kan blijven ontwikkelen en onbeperkte vakantiedagen! Onbeperkte vakantiedagen denk je dan? Ja dat klopt, mits het je werk niet belemmerd ;)

Verder als belangrijkste natuurlijk een functie met veel vrijheid waarin jij je eigen verantwoordelijkheid kan pakken, beoordeeld én beloond wordt op je eigen prestatie en resultaten.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Mai Pham

Mai Pham

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs