Recruiter Bouw & Civiele Techniek

Joram Linder
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Joram Linder
APR 30
Zuid-Holland Tijdelijk HBO
30.05.2020 100546933
Solliciteren

Over de functie

Voor ons team ‘Bouw en Civiele Techniek’ zijn wij vanwege onze snelle groei op zoek naar een energieke recruiter. Jij gaat aan de slag met het uitbreiden van ons netwerk aan technische professionals. Dit doe je door middel van LinkedIn, vacaturebanken en het schrijven van vacatureteksten. Jij plant afspraken met de door jouw gevonden professionals en bespreekt de mogelijkheden die wij hebben. Topper gevonden? Dan enthousiasmeer je hem of haar om bij ons in dienst treden en via ons aan de slag te gaan bij één van onze opdrachtgevers. Onze technische professionals detacheren wij binnen de overheid en de semipublieke sector.


Binnen het team ‘Bouw en Civiele Techniek’, staan prestige en plezier hoog in het vaandel. Met drie Accountmanager en twee Recruiters is er veel kennis en ervaring in huis, waardoor je snel alles te weten kunt komen over het vakgebied. Belangrijk is niet dat je nu al veel weet over de technische wereld, maar wel dat je het razend interessant vindt en graag het gesprek met professionals aangaat die hierin actief zijn. Je toont van nature oprechte interesse in het werk wat zij vervullen en in hun carrièrewens. Met een commerciële mindset ga je vervolgens samen met jouw team op zoek naar mogelijke kansen in de markt om een leuke nieuwe opdracht voor ze te vinden. Je bent gedreven en wilt graag zoveel mogelijk professionals voorzien van een leuke nieuwe opdracht. Samen met jouw manager stel je targets op en zal je alles in het werk gaan zetten om dat te behalen. Minder is niet genoeg voor jou!


Maandag is marktleider in de bemiddeling van professionals binnen de overheid. Met dat gegeven in jouw achterhoofd, weet je professionals te overtuigen om te kiezen voor Maandag als detacheringsbureau. Nog belangrijker is het dat zij kiezen voor jou als contactpersoon, immers ga jij het verschil maken en ervoor zorgen dat jouw professionals gelukkig zijn met het werk wat ze vervullen. Twee ervaren recruiters in jouw team en de Recruitment Specialist gaan jou alle kneepjes van het vak leren om een succesvolle recruiter te worden. Hierbij leer je natuurlijk hoe je een goed kennismakingsgesprek voert en hoe je het beste kan onderhandelen met professionals over arbeidsvoorwaarden. Als de professional eenmaal voor Maandag heeft gekozen, dan voer je regelmatig gesprekken over hun werkgeluk. Ontwikkeling vinden wij heel belangrijk en daarom ga je ook hierover het gesprek aan met jouw professionals. Je adviseert hun hierin over de diverse (online) trainingen die onze Maandag Academy aanbiedt.

Functie eisen

·      Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau, verkregen door een afgeronde HBO opleiding of werkervaring

·      Je hebt ten minste één jaar werk- of stageervaring in een rol binnen de arbeidsbemiddeling, zoals Recruiter, Intercedent, Consultant of Accountmanager

·      Je staat stevig in je schoenen en bent communicatief sterk

·      Je hebt veel energie en kan snel schakelen, als dat nodig is

·      Je bent voor minimaal 32 uur per week beschikbaar

Over het bedrijf

Maandag Rotterdam bestaat uit een team van jonge, enthousiaste winnaars die samen werken om tot goede resultaten te komen. Na een week hard werken, proosten we op de vrijmibo om de week goed af te sluiten.


Wat krijg je van ons terug? Uiteraard heel veel werkplezier, maar dat is niet het enige wat je elke ochtend weer uit je bed haalt. Een goed salaris aangevuld met een uitstekende flexibele bonusregeling, helemaal te verdienen door individuele prestaties! Wij werken daarnaast met flexibel vakantieverlof. In overleg met jouw leidinggevende kun je jouw vakantiedagen inplannen, we houden de dagen niet bij en hanteren geen limiet!


Tot slot is er natuurlijk ook ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Vanuit onze Maandag® Academy worden er diverse trainingen georganiseerd, waardoor jij het recruitment vak snel eigen kan maken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Joram Linder
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Joram Linder