Recruiter Bouw & Civiel

Linda Reinshagen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Linda Reinshagen
FEB 14
Noord-Brabant Vast HBO
15.03.2020 100276038
Solliciteren

Over de functie

Als Recruiter weet jij als geen ander dat solliciteren en de stap richting een nieuwe uitdaging spannend kan zijn. Jij zet dan ook alles op alles om de juiste begeleiding in dit proces te bieden en je bent een echte matchmaker richting werkgeluk. Geen dag bij Maandag® is hetzelfde, maar door de week heen houd jij je onder andere bezig met searchen, mailen, bellen, gesprekken voeren en vacatureteksten schrijven. Hoe jij dit doet en hoe je je hierin gaat onderscheiden? Dat bepaal jij zelf! Diversiteit en het creatief bezig zijn spreekt jou aan. Kunnen prioriteren en snel schakelen is hierbij van groot belang. Je bent volwaardig werkgever voor de kandidaten en blijft ook na het maken van de match in beeld. Een langdurige professionele relatie opbouwen, weten wat speelt en het uitstippelen van een loopbaan met de kandidaat is waar jij energie van krijgt. Je bent verantwoordelijk voor het proces van A tot Z.


Dit alles doe je in nauwe samenwerking met een Accountmanager, die het contact met de opdrachtgevers verzorgd. Samen bepaal je koers en stel je doelen. Kortom, een functie waarin zowel het sociale aspect als ook het commerciële centraal staat. Presteren wordt beloond en de competitie aangaan stimuleert jou om net dat stapje extra te zetten.

Bij Maandag® Breda kom je terecht in een team van Recruiters & Accountmanagers. Iedereen met een andere achtergrond, iedereen uniek. Ambitieus en resultaatgericht omschrijven ons hierin gezamenlijk en aan Brabantse gezellig- en nuchterheid ontbreekt het ook niet.


Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen met onze Academy in Rotterdam jou te begeleiden gedurende je loopbaan bij Maandag®. Je kan solliciteren door jouw CV te sturen naar: linda.reinshagen@maandag.nl of door mij te bellen op: 06-13234967.

Functie eisen

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding
  • Minimaal 1 jaar ervaring binnen een commerciële organisatie
  • Beschikbaar voor 40 uur per week
  • Ondernemend, creatief & doelgericht

Over het bedrijf

Je bent werkzaam in een dynamisch team waarin werkplezier en succes centraal staan! Je krijgt binnen deze functie veel vrijheid om jouw taken en weken in te delen op een manier die voor jou werkt. Je start de eerste week op de Maandag® Academy in Rotterdam, op de vestiging in Breda wordt het inwerktraject vervolgd en ga je aan de slag!


Wat bieden wij je?

  • Een marktconform salaris en een uitstekende bonusregeling.
  • Een Microsoft Surface en een smartphone. Uiteraard horen pensioenregeling en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.
  • Flexibel verlof
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (cursussen, trainingen & doorgroeimogelijkheden)
  • Een fijn team, met gezellige vrijdagmiddagborrels en teamuitjes

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Linda Reinshagen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Linda Reinshagen