WABO Actualiteitencursus (VOL)

Utrecht

Utrecht

08 oktober 2018
10:00 - 17:00

Workshop

Overheid

 

In deze interactieve training nemen we je mee in de ontwikkelingen die hebben plaatsgevonden binnen de WABO. Hoewel deze wet alweer twee jaar oud is, zijn er veel wijzigingen en aanvullingen doorgevoerd. Daarom willen we je graag de kans geven om weer helemaal up-to-date te zijn. Naast je kennis op dit gebied bij te schaven, duiken we tijdens deze training vooral de praktijk in en krijg je de kans om knelpunten te bespreken en ervaringen uit te wisselen met collega’s. Dit doen we onder meer door aan de slag te gaan met een casus. Daarbij trekken we de WABO breder en zal ook omgeving en het bestuur erbij betrokken worden. Na afloop van deze dag, heb jij genoeg handvaten gekregen om de WABO nog beter toe te kunnen passen in de dagelijkse praktijk.


Workshop

Voor wie
Deze training is bedoeld voor professionals binnen het vakgebied Bouw & Civiel die minimaal 1-2 jaar ervaring hebben met de WABO of de 2-daagse oriëntatiecursus WABO hebben gevolgd.

Resultaten

  • Je hebt inzicht in de meest actuele ontwikkelingen van de WABO;
  • Je weet hoe deze ontwikkelingen invloed hebben op andere omgevingswetgeving;
  • Je weet de WABO toe te passen in je dagelijkse werkzaamheden.
College

Aanmelden training

Wij staan voor je klaar

Wil jij graag een specifieke training volgen, maar zit deze niet in het aanbod? Neem gerust contact op en wij bespreken met jou de mogelijkheden.

contact
Maak een keuze.
Maak een keuze.
Vul jouw voornaam in.
Vul jouw achternaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Vul jouw straatnaam in.
Vul jouw huisnummer in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw woonplaats in.
Maak een keuze.
Ga akkoord met het privacystatement.
Deelname aan Club Maandag® is kosteloos en geheel vrijblijvend. Na inschrijving houden we je op de hoogte van de activiteiten van Club Maandag®. We houden daarbij zoveel mogelijk rekening met je vakgebied. Je kunt uitnodigingen ontvangen voor meet-ups, workshops, borrels of deelname aan webinars. Graag informeren we je op de manier die het beste bij je past.