Verdieping Praktijkdag voorbehouden en risicovolle handelingen / Utrecht 24 november

Utrecht

Utrecht

24 november 2020
10:00 - 17:00

Training

Zorg

 

Als verzorgende en verpleegkundige voer je dagelijks verschillende verpleegtechnische handelingen uit. Om hier bekwaam in te blijven en je zeker bij te voelen is het van belang dat je jouw vaardigheden regelmatig blijft oefenen en laat toetsen. Wellicht heb je eerder al de praktijk dag voorbehouden en risicovolle handelingen gevolgd. Daarom bieden wij nu een verdiepende praktijk dag aan, waarin je weer andere handelingen opfrist en behandelt.
Onder supervisie van de trainster zullen deze handelingen middels intercollegiale toetsing en op basis van de Vilans protocollen worden getoetst.
 
We bieden je graag de kans om voorafgaand aan deze dag jouw kennis over de verpleegtechnische handelingen op te frissen. Je krijgt daarom toegang tot een aantal e-learningmodules. Wil je na de praktijkdag nog eens rustig de theorie erop naslaan? Dat kan! Je kan tot twee jaar lang gebruik maken van deze modules.
 


Programma

  • Wondzorg;
  • ACT zwachtelen met verschillende materialen, combineren met aan- en uitrekken steunkousen met en zonder hulpmiddelen;
  • Stomazorg; een- en tweedelige systemen bij ileo-, colon-, en urinestoma;
  • Toedienen zuurstof; aandachtspunten, aansluiten en afkoppelen van cilinders en concentrator.
  • Tracheazorg; het verzorgen van een tracheostoma, het verwisselen van een binnencanule en het verwisselen van een buitencanule
  • Uitzuigen mondkeelholte en uitzuigen via een tracheacanule.

Workshop

Vakgebied: Zorg
Geaccrediteerd door kwaliteitsregister V&VN

Resultaten

  • Je kan met meer zelfvertrouwen aan de slag met de meest voorkomende verpleegtechnische handelingen;
  • Je leert en wordt gestimuleerd om collega’s aan te spreken en te beoordelen op de eigen verantwoordelijkheid in de uitvoer van hun handelingen;
  • Je kan met de behaalde V&VN geaccrediteerde bijscholingscertificaten aantonen dat je de getoetste vaardigheden voldoende beheerst.
College

Aanmelden training

Wij staan voor je klaar

Wil jij graag een specifieke training volgen, maar zit deze niet in het aanbod? Neem gerust contact op en wij bespreken met jou de mogelijkheden.

contact
Maak een keuze.
Vul jouw voornaam in.
Vul jouw achternaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Vul jouw straatnaam in.
Vul jouw huisnummer in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw woonplaats in.
Maak een keuze.
Ga akkoord met het privacystatement.
Deelname aan Club Maandag® is kosteloos en geheel vrijblijvend. Na inschrijving houden we je op de hoogte van de activiteiten van Club Maandag®. We houden daarbij zoveel mogelijk rekening met je vakgebied. Je kunt uitnodigingen ontvangen voor meet-ups, workshops, borrels of deelname aan webinars. Graag informeren we je op de manier die het beste bij je past.