Verdieping Omgevingsplan / Nieuwegein 20 oktober

Nieuwegein

Nieuwegein

20 oktober 2020
09:00 - 16:30

Training

Overheid

 

De Omgevingswet is een omvangrijke en ingrijpende herstructurering van de wetgeving voor het fysieke domein. De invoering van de wet moet leiden tot een transitie én een transformatie.
 
Met deze training kun jij in één dag kennis opdoen van verplichtingen, mogelijkheden, onmogelijkheden en aandachtspunten voor het opstellen van een Omgevingsplan. Deze training is bedoeld voor ervaren beleidsmedewerkers, vakspecialisten, juristen, vergunningverleners, handhavers binnen het fysieke domein.
 


Workshop

Vakgebied: ruimtelijk en bestuurlijk & bouw en civiel.

Resultaten

•        Je hebt inzicht in de verplichtingen, mogelijkheden en onmogelijkheden voor het opstellen van het Omgevingsplan.
•        Je kent de aandachtspunten en hulpmiddelen voor het opstellen van het Omgevingsplan.
 
College

Aanmelden training

Wij staan voor je klaar

Wil jij graag een specifieke training volgen, maar zit deze niet in het aanbod? Neem gerust contact op en wij bespreken met jou de mogelijkheden.

contact
Maak een keuze.
Vul jouw voornaam in.
Vul jouw achternaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Vul jouw straatnaam in.
Vul jouw huisnummer in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw woonplaats in.
Maak een keuze.
Ga akkoord met het privacystatement.
Deelname aan Club Maandag® is kosteloos en geheel vrijblijvend. Na inschrijving houden we je op de hoogte van de activiteiten van Club Maandag®. We houden daarbij zoveel mogelijk rekening met je vakgebied. Je kunt uitnodigingen ontvangen voor meet-ups, workshops, borrels of deelname aan webinars. Graag informeren we je op de manier die het beste bij je past.