UAV-GC

Rotterdam

Rotterdam

17 september 2018
10:00 - 17:00

Workshop

Overheid

 

De bouw kent steeds strengere eisen. Hierdoor zijn meerdere partijen betrokken waarbij techniek, functionaliteit en economie een belangrijke rol spelen. Om niet voor elke partij een afzonderlijk contract af te sluiten, is er de geïntegreerde contractvorm UAV. In deze training bespreken we de wat en waarom rondom de UAV-GC. Daarnaast leer je wat er allemaal bij de toepassing van de UAV-GC komt kijken. Kortom, een dag waarin je volop kennis opdoet om de UAV-GC in de dagelijkse bouwpraktijk (nog beter) te gebruiken.

College

Aanmelden event

Wij staan voor je klaar

Ben je overtuigd van je eigen ambities, maar zit je droombaan er niet bij? Neem gerust contact op en we vinden de perfecte baan voor jou.

contact
Maak een keuze.
Maak een keuze.
Vul jouw voornaam in.
Vul jouw achternaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Vul jouw straatnaam in.
Vul jouw huisnummer in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw woonplaats in.
Maak een keuze.
Deelname aan Club Maandag® is kosteloos en geheel vrijblijvend. Na inschrijving houden we je op de hoogte van de activiteiten van Club Maandag®. We houden daarbij zoveel mogelijk rekening met je vakgebied. Je kunt uitnodigingen ontvangen voor meet-ups, workshops, borrels of deelname aan webinars. Graag informeren we je op de manier die het beste bij je past.