Praktijkdag voorbehouden en risicovolle handelingen

Drachten

Drachten

20 juni 2019
10:00 - 17:00

Training

Zorg

 

Als verzorgende en verpleegkundige voer je dagelijks verschillende verpleegtechnische handelingen uit. Om hier bekwaam in te blijven en je zeker bij te voelen is het van belang dat je jouw vaardigheden regelmatig blijft oefenen en laat toetsen. Daarom bieden we je een praktijkbijeenkomst aan, waarin je samen met collega’s de meest voorkomende handelingen behandelt. Onder supervisie van de trainster zullen deze handelingen middels intercollegiale toetsing en op basis van de Vilans protocollen worden getoetst.

We bieden je graag de kans om voorafgaand aan deze dag jouw kennis over de verpleegtechnische handelingen op te frissen. Je krijgt daarom toegang tot een aantal e-learningmodules. Deze kan je nog tot twee jaar lang na de trainingsdag gebruiken. Zo kan je in alle rust de theorie er nog een keer op naslaan.

 


Workshop

Vakgebied: Zorg
Geaccrediteerd door kwaliteitsregister V&VN
 

Resultaten

De handelingen die tijdens deze dag naar voren zullen komen, zijn:
  • Injecteren subcutaan, intramusculair en insuline met insulinepen
  • Bloedglucose meten
  • Katheteriseren man en vrouw
  • Suprapubische katheter verzorgen en verwisselen
  • Blaasspoelen
  • Neus-maagsonde inbrengen en verwijderen
  • PEG-sonde verzorgen en verwisselen
College

Aanmelden training

Wij staan voor je klaar

Wil jij graag een specifieke training volgen, maar zit deze niet in het aanbod? Neem gerust contact op en wij bespreken met jou de mogelijkheden.

contact
Maak een keuze.
Maak een keuze.
Vul jouw voornaam in.
Vul jouw achternaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Vul jouw straatnaam in.
Vul jouw huisnummer in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw woonplaats in.
Maak een keuze.
Deelname aan Club Maandag® is kosteloos en geheel vrijblijvend. Na inschrijving houden we je op de hoogte van de activiteiten van Club Maandag®. We houden daarbij zoveel mogelijk rekening met je vakgebied. Je kunt uitnodigingen ontvangen voor meet-ups, workshops, borrels of deelname aan webinars. Graag informeren we je op de manier die het beste bij je past.