Personal Branding & Overtuigend Pitchen

Utrecht

Utrecht

14 augustus 2018
10:00 - 17:00

Workshop

Onderwijs
Overheid
Zorg

 

Met jouw unieke combinatie van talenten, ervaringen en kwaliteiten, ontwikkel je jezelf als onderscheidend merk en persoonlijkheid. Wanneer je jouw skillsset goed voor ogen hebt, helpt dit bij jouw verdere succes in je leven. Alleen heb je soms een frisse blik nodig van een ander om bewust te zijn van deze persoonlijke kenmerken. In deze workshop helpen we je daar graag bij. Wij kijken naar jouw authentieke “ik” en hoe je dit in relatie zet tot jouw opgedane ervaringen en vaardigheden. Daarnaast bieden we je de handvatten om jezelf sterk te presenteren op de momenten die er toe doen. Welke non-verbale signalen kun je inzetten om de eerste indruk te beïnvloeden? Hoe zorg je dat de inhoud pakkend en inspirerend is? Zet jezelf overtuigend neer en jouw netwerk begrijpt in één oogopslag waar zij jou voor kunnen inzetten!


Resultaten

  • Je bent je bewust van het belang van een goede, duidelijke profilering van jezelf;
  • Je kent je onderscheidende kwaliteiten en talenten en weet deze uit te dragen;
  • Je begrijpt de invloed van jouw non-verbale gedrag op je presentatie;
  • Je weet jezelf op een inspirerende manier neer te zetten;
  • Je kunt jezelf profileren door middel van een ‘elevator pitch’;
Summerschool

Aanmelden training

Wij staan voor je klaar

Wil jij graag een specifieke training volgen, maar zit deze niet in het aanbod? Neem gerust contact op en wij bespreken met jou de mogelijkheden.

contact
Maak een keuze.
Maak een keuze.
Vul jouw voornaam in.
Vul jouw achternaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Vul jouw straatnaam in.
Vul jouw huisnummer in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw woonplaats in.
Maak een keuze.
Ga akkoord met het privacystatement.
Deelname aan Club Maandag® is kosteloos en geheel vrijblijvend. Na inschrijving houden we je op de hoogte van de activiteiten van Club Maandag®. We houden daarbij zoveel mogelijk rekening met je vakgebied. Je kunt uitnodigingen ontvangen voor meet-ups, workshops, borrels of deelname aan webinars. Graag informeren we je op de manier die het beste bij je past.