Motiverende gespreksvoering: voordeel van verandering / Nieuwegein 10 september

Nieuwegein

Nieuwegein

10 september 2020
10:00 - 17:00

Training

Onderwijs
Overheid
Zorg

 

 
Hoe overtuig jij een ander van jouw standpunt? Hoe zorg je ervoor dat iemand in beweging komt? Een goede communicatie is onmisbaar voor een goede samenwerking. Niet alleen met collega’s, maar ook met cliënten of patiënten.
 
In deze workshop leer je om op een effectieve manier te communiceren, tot de kern te komen en daarbij – niet onbelangrijk – gesprekken prettig te laten verlopen. In deze workshop leer je een coachende houding aan te nemen. Door de regie bij de ander neer te leggen, zet je de ander in zijn/haar eigen kracht, neemt het zelfvertrouwen toe en is de kans groter dat er met een oplossing daadwerkelijk aan de slag gegaan wordt. Daarnaast wordt er ingegaan op wat je kunt doen, je als de ander niet mee wilt werken.


Programma

Vakgebied: alle

Resultaten

·      Je kunt reflecteren op je huidige gesprekstechnieken en weet waar je krachten en aandachtspunten liggen;
·      je hebt inzicht in je eigen houding en gedrag rondom het motiveren van patiënten/cliënten en het effect op de  ander;
·      je weet wat voor verschillende motiverende gesprekstechnieken er zijn en hoe je deze kunt inzetten;
·      je kunt op een effectieve manier communiceren en de communicatie aanpassen aan de ander
College

Aanmelden training

Wij staan voor je klaar

Wil jij graag een specifieke training volgen, maar zit deze niet in het aanbod? Neem gerust contact op en wij bespreken met jou de mogelijkheden.

contact
Maak een keuze.
Vul jouw voornaam in.
Vul jouw achternaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Vul jouw straatnaam in.
Vul jouw huisnummer in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw woonplaats in.
Maak een keuze.
Ga akkoord met het privacystatement.
Deelname aan Club Maandag® is kosteloos en geheel vrijblijvend. Na inschrijving houden we je op de hoogte van de activiteiten van Club Maandag®. We houden daarbij zoveel mogelijk rekening met je vakgebied. Je kunt uitnodigingen ontvangen voor meet-ups, workshops, borrels of deelname aan webinars. Graag informeren we je op de manier die het beste bij je past.