Skip to footerSkip to content

21 sep. 2021

Leer in een dag klinisch redeneren

Virtueel
Training
10.00 - 17:00
Zorg

Je kent het wel: op je werk zie je van alles gebeuren, je observeert. Een cliënt heeft diverse klachten, sommige al langer, sommige recent. Je ordent de klachten en je beoordeelt de urgentie van de combinatie van de klachten. Misschien overdenk je het geheel nog eens en vervolgens onderneem je wel of geen actie. Je bent eigenlijk al klinisch aan het redeneren.

Klinische redenatie is een professionele denkvaardigheid die door iedereen is aan te leren. Het kan je helpen in het helder krijgen van de problematiek en de mogelijkheden van je cliënten en het verhoogt je vermogen tot analytisch en probleemoplossend denken.

Voor wie

Deze cursus is geschikt voor zowel verpleegkundigen als verzorgenden. Voor deelname is geen bijzonder voorkennis vereist.

Inhoud

In deze cursus leer je werken met communicatie- en verpleegkundige modellen. Er wordt geoefend met casussen en je krijgt methoden aangereikt om dit ook op je eigen werkplek in te gaan zetten.

Resultaten

Na afloop van deze cursus ben je helemaal op de hoogte van alles omtrent klinisch redeneren.

Aanmelden

Is dit helemaal jouw training?

Aanmelden

Meer evenementen ontdekken

6 mrt. 2023

BISL Foundation (tweedaagse)

Virtueel
Training
09:30 - 16:30
IT/Finance/HR & Communications

Niets gevonden?Praat verder

Wil je graag een specifieke training volgen, maar zit deze niet in het aanbod? Neem gerust contact op en wij bespreken met jou de mogelijkheden.
Neem contact op