Leer in een dag klinisch redeneren (Assen)

Virtueel

Virtueel

02 juni 2021
10:00 - 17:00

Training

Zorg

 

Je kent het wel: op je werk zie je van alles gebeuren, je observeert. Een cliënt heeft diverse klachten, sommige al langer, sommige recent. Je ordent de klachten en je beoordeelt de urgentie van de combinatie van de klachten. Misschien overdenk je het geheel nog eens en vervolgens onderneem je wel of geen actie. Je bent eigenlijk al klinisch aan het redeneren.

Klinische redenatie is een professionele denkvaardigheid die door iedereen is aan te leren. Het kan je helpen in het helder krijgen van de problematiek en de mogelijkheden van je cliënten en het verhoogt je vermogen tot analytisch en probleemoplossend denken.


Programma

In deze cursus leer je werken met communicatie- en verpleegkundige modellen. Er wordt geoefend met casussen en je krijgt methoden aangereikt om dit ook op je eigen werkplek in te gaan zetten.

Workshop

Deze cursus is geschikt voor zowel verpleegkundigen als verzorgenden. Voor deelname is geen bijzonder voorkennis vereist.

Resultaten

Na afloop van deze cursus ben je helemaal op de hoogte van alles omtrent klinisch redeneren.
College

Aanmelden training

Wij staan voor je klaar

Wil jij graag een specifieke training volgen, maar zit deze niet in het aanbod? Neem gerust contact op en wij bespreken met jou de mogelijkheden.

contact
Maak een keuze.
Vul jouw voornaam in.
Vul jouw achternaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Vul jouw straatnaam in.
Vul jouw huisnummer in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw woonplaats in.
Maak een keuze.
Ga akkoord met het privacystatement.