Detacheren: ervaringen uit de praktijk

Rotterdam

Rotterdam

27 augustus 2018
09:30 - 13:00

Workshop

Onderwijs
Overheid
Zorg

 

Bij detacheren hop je van project naar project. Lekker die afwisseling en een toffe kans om in verschillende keukens te mogen kijken. Daarnaast leer je veel nieuwe mensen kennen waardoor je in korte tijd je zakelijk netwerk vergroot. Toch kan die constant wisselende werkomgeving ervoor zorgen dat je tegen bepaalde zaken aanloopt. Hoe ga je daar mee om? Of misschien word je al voor langere tijd gedetacheerd en zou je graag jouw ervaringen met collega’s willen delen. Met deze workshop bieden we je de kans om samen met collega’s te sparren over je ervaring als interim professional en krijg je praktische tools mee om het maximale uit detacheren te halen.


Resultaten

  • Je bent je bewust van en reflecteert op jouw eigen normen en waarden en het eigen professioneel handelen, evenals dat van anderen
  • Je bent je bewust van je eigen interactie en samenwerking met anderen in een continu wisselende werkomgeving;
  • Je bent bekend met de term, het nut en de noodzaak van zelfsturing en bent je bewust waar jouw krachten al liggen en waar nog wat te halen valt.
Summerschool

Aanmelden training

Wij staan voor je klaar

Wil jij graag een specifieke training volgen, maar zit deze niet in het aanbod? Neem gerust contact op en wij bespreken met jou de mogelijkheden.

contact
Maak een keuze.
Maak een keuze.
Vul jouw voornaam in.
Vul jouw achternaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Vul jouw straatnaam in.
Vul jouw huisnummer in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw woonplaats in.
Maak een keuze.
Ga akkoord met het privacystatement.
Deelname aan Club Maandag® is kosteloos en geheel vrijblijvend. Na inschrijving houden we je op de hoogte van de activiteiten van Club Maandag®. We houden daarbij zoveel mogelijk rekening met je vakgebied. Je kunt uitnodigingen ontvangen voor meet-ups, workshops, borrels of deelname aan webinars. Graag informeren we je op de manier die het beste bij je past.