Basiscursus Palliatieve Zorg / Utrecht 6 oktober

Utrecht

Utrecht

06 oktober 2020
10:00 - 17:00

Training

Zorg

 

Palliatieve zorg is zorg voor ernstig zieke mensen voor wie genezen niet meer mogelijk is. Als het genezen niet het doel is, komen andere aspecten meer op de voorgrond. Palliatieve zorg is een vorm van zorg die vraagt om specifieke kennis, zodat jij een verschil kunt maken in de laatste levensfase.

Tijdens de praktische basiscursus worden de belangrijkste onderwerpen op het gebied van palliatieve zorg doorgenomen ter verdieping van jouw dagelijkse werkzaamheden. Er wordt aan de hand van casussen en rollenspellen gewerkt aan het verder ontwikkelen van kennis, observeren, signaleren, samenwerken en communiceren bij een palliatieve cliënt. De cursus heeft veel variatie in werkvormen en heeft een interactief karakter, waardoor er zowel voor de docente als voor deelnemers ruimte is om ervaringen uit te delen en uit te wisselen.  
 


Workshop

Geaccrediteerd V&VN

Doelgroep: deze cursus is bedoeld voor verzorgenden niveau 3 en verpleegkundigen niveau 4 en 5. Deze cursus is zowel geschikt voor deelnemers met als voor deelnemers zonder ervaring op gebied van palliatieve zorg. Deze cursus is ook zeer geschikt voor ervaren zorgverleners die hun kennis en vaardigheden op willen frissen.

Niveau en gewenste voorkennis: ervaring op het gebied van palliatieve zorg is geen vereiste.
 

Resultaten

  • Na deelname aan deze cursus heeft de deelnemer meer kennis over palliatieve zorg, veelvoorkomende aandoeningen en symptomen. 
College

Aanmelden training

Wij staan voor je klaar

Wil jij graag een specifieke training volgen, maar zit deze niet in het aanbod? Neem gerust contact op en wij bespreken met jou de mogelijkheden.

contact
Maak een keuze.
Vul jouw voornaam in.
Vul jouw achternaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Vul jouw straatnaam in.
Vul jouw huisnummer in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw woonplaats in.
Maak een keuze.
Ga akkoord met het privacystatement.
Deelname aan Club Maandag® is kosteloos en geheel vrijblijvend. Na inschrijving houden we je op de hoogte van de activiteiten van Club Maandag®. We houden daarbij zoveel mogelijk rekening met je vakgebied. Je kunt uitnodigingen ontvangen voor meet-ups, workshops, borrels of deelname aan webinars. Graag informeren we je op de manier die het beste bij je past.