Basiscursus Milieurecht: 2-daagse / Rotterdam 29 oktober

Rotterdam

Rotterdam

29 oktober 2020
10:00 - 17:00

Training

Overheid

 

Sinds de komst van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), worden binnen het omgevingsrecht de werkvelden bouwen, ruimtelijke ordening, brandveiligheid en milieu steeds meer geïntegreerd. Dit vraagt van medewerkers dat zij niet alleen kennis hebben van hun eigen vakgebied. Ook moeten zij over voldoende inzicht beschikken in de andere werkvelden, om gesprekspartner te kunnen zijn bij integraal werken. Zeker voor bouw- en milieumedewerkers is het van belang de hoofdlijnen van elkaars vakgebied te kennen.

Dit is een 2-daagse training;
Dag 1 is op 29-10-2020
Dag 2 is op 05-11-2020 


Workshop

Vakgebied: bouw&civiel
 

Resultaten

  • Na het volgen van deze tweedaagse training, heb je inzicht in de structuur en inhoud van de milieuwetgeving, de relatie met de bouwwetgeving en de toepassing hiervan in de praktijk.
College

Aanmelden training

Wij staan voor je klaar

Wil jij graag een specifieke training volgen, maar zit deze niet in het aanbod? Neem gerust contact op en wij bespreken met jou de mogelijkheden.

contact
Maak een keuze.
Vul jouw voornaam in.
Vul jouw achternaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Vul jouw straatnaam in.
Vul jouw huisnummer in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw woonplaats in.
Maak een keuze.
Ga akkoord met het privacystatement.
Deelname aan Club Maandag® is kosteloos en geheel vrijblijvend. Na inschrijving houden we je op de hoogte van de activiteiten van Club Maandag®. We houden daarbij zoveel mogelijk rekening met je vakgebied. Je kunt uitnodigingen ontvangen voor meet-ups, workshops, borrels of deelname aan webinars. Graag informeren we je op de manier die het beste bij je past.