Basiscursus APV / Nieuwegein 21 oktober

Nieuwegein

Nieuwegein

21 oktober 2020
10:00 - 17:00

Training

Overheid

 

De Algemene Plaatselijke Verordening (APV) is de belangrijkste gemeentelijke verordening. Als je in de dagelijkse praktijk te maken hebt met de APV, dan is een goede basiskennis van de APV noodzakelijk. Deze training maakt je vertrouwd met de APV en hoe je deze kunt toepassen in de dagelijkse praktijk.


Workshop

Vakgebied: ruimtelijk en bestuurlijk domein
Voorkennis: Je houdt je binnen een gemeente bezig met vergunningverlening en/of advisering. Je hebt weinig of geen kennis van de APV, maar je hebt er in je functie wel mee te maken.

Resultaten

  • Na het volgen van deze training ben je bekend met de APV. Je raakt vertrouwd met de uitvoering in relatie tot de APV. Daarnaast ben je op de hoogte van de APV in relatie tot andere relevante wetgeving.
College

Aanmelden training

Wij staan voor je klaar

Wil jij graag een specifieke training volgen, maar zit deze niet in het aanbod? Neem gerust contact op en wij bespreken met jou de mogelijkheden.

contact
Maak een keuze.
Vul jouw voornaam in.
Vul jouw achternaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Vul jouw straatnaam in.
Vul jouw huisnummer in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw woonplaats in.
Maak een keuze.
Ga akkoord met het privacystatement.
Deelname aan Club Maandag® is kosteloos en geheel vrijblijvend. Na inschrijving houden we je op de hoogte van de activiteiten van Club Maandag®. We houden daarbij zoveel mogelijk rekening met je vakgebied. Je kunt uitnodigingen ontvangen voor meet-ups, workshops, borrels of deelname aan webinars. Graag informeren we je op de manier die het beste bij je past.