Actualiteiten binnen de Participatiewet / Utrecht 8 december

Utrecht

Utrecht

08 december 2020
10:00 - 17:00

 

Ben jij al langer werkzaam binnen het sociaal domein en bekend met de Participatiewet? Dan is deze actualiteiten dag interessant voor jou! Na het volgen van deze training ben jij weer helemaal op de hoogte van de laatste wet -en regelgeving en andere actuele ontwikkelingen. Tevens is er de ruimte om eigen casuïstiek aan te dragen, zodat je het geleerde ook direct kunt toepassen in de dagelijkse praktijk! Ben je nog niet bekend met de participatiewet? Volg dan de training ‘Aan de slag met de Participatiewet’


Workshop

Vakgebied: sociaal domein 
Voorkennis: geschikt voor iedereen die al enige tijd bekend is met de Participatiewet en zich wil laten informeren over de meest recente ontwikkelingen.

Resultaten

  • Je bent weer volledig op de hoogte van alle (aankomende) veranderingen en jurisprudentie binnen het domein van de Participatiewet. Op die manier kan je het werk beter uitvoeren en heb je net dat streepje voor op anderen.

Aanmelden training

Wij staan voor je klaar

Wil jij graag een specifieke training volgen, maar zit deze niet in het aanbod? Neem gerust contact op en wij bespreken met jou de mogelijkheden.

contact
Maak een keuze.
Vul jouw voornaam in.
Vul jouw achternaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Vul jouw straatnaam in.
Vul jouw huisnummer in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw woonplaats in.
Maak een keuze.
Ga akkoord met het privacystatement.
Deelname aan Club Maandag® is kosteloos en geheel vrijblijvend. Na inschrijving houden we je op de hoogte van de activiteiten van Club Maandag®. We houden daarbij zoveel mogelijk rekening met je vakgebied. Je kunt uitnodigingen ontvangen voor meet-ups, workshops, borrels of deelname aan webinars. Graag informeren we je op de manier die het beste bij je past.