Actualiteit binnen de Participatiewet

Virtueel

Virtueel

23 februari 2021
10:00 - 17:00

Training

Overheid

 

Ben jij al langer werkzaam binnen het sociaal domein en bekend met de Participatiewet? Dan is deze actualiteiten dag interessant voor jou! Na het volgen van deze training ben jij weer helemaal op de hoogte van de laatste wet – en regelgeving en andere actuele ontwikkelingen. Tevens is er de ruimste om eigen casuïstiek aan te dragen, zodat je het geleerde ook direct kunt toepassen in de dagelijkse praktijk!
 


Programma

  • Actualiteiten binnen de Participatiewet zoals onder andere; de Tozo, wijzigingen van de Bbz 2004, en het wijzigen van de zoekperiode bij bepaalde specifieke groepen;
  • Recente ontwikkelingen binnen de Participatiewet zoals uitgebrachte rapporten of studies;
  • Behandelen van (opmerkelijke) jurisprudentie van de CRvB en de rechtbank die invloed hebben op het dagelijks werk;
  • Er is ook ruimte voor vragen of casuïstiek.

Workshop

Voorkennis:
Deze training is geschikt voor iedereen die al minimaal 1 à 2 jaar werkervaring heeft met de Participatiewet en zich wil laten informeren over de meest recente ontwikkelingen.

Resultaten

  • Je bent weer volledig op de hoogte van alle (aankomende) veranderingen en jurisprudentie binnen het domein van de Participatiewet. Op die manier kan je het werk beter uitvoeren en heb je net dat streepje voor op anderen.
  • Je bent weer volledig op de hoogte van de laatste jurisprudentie binnen de Participatiewet.
College

Aanmelden training

Wij staan voor je klaar

Wil jij graag een specifieke training volgen, maar zit deze niet in het aanbod? Neem gerust contact op en wij bespreken met jou de mogelijkheden.

contact
Maak een keuze.
Vul jouw voornaam in.
Vul jouw achternaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Vul jouw straatnaam in.
Vul jouw huisnummer in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw woonplaats in.
Maak een keuze.
Ga akkoord met het privacystatement.
Deelname aan Club Maandag® is kosteloos en geheel vrijblijvend. Na inschrijving houden we je op de hoogte van de activiteiten van Club Maandag®. We houden daarbij zoveel mogelijk rekening met je vakgebied. Je kunt uitnodigingen ontvangen voor meet-ups, workshops, borrels of deelname aan webinars. Graag informeren we je op de manier die het beste bij je past.