Skip to footerSkip to content
Ruveyda

Docent lichamelijke opvoeding vacatures

Solliciteer en ga werken als docent lichamelijke opvoeding

  • Uitdagend werk met afwisseling, bij jou in de buurt
  • Cursussen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Docent lichamelijke opvoeding vacatures voor jou

Vul jij de vacatures als docent lichamelijke opvoeding heel gemakkelijk in, ​​of ben je op zoek naar een carrière switch binnen het voortgezet onderwijs? Maandag® biedt jou de mogelijkheid om hier achter te komen. Met de juiste begeleiding maak jij je plannen waar. Je groeit van de ene overwinning naar de volgende. In welke periode van je carrière je je ook bevindt. Neem zeker een kijkje bij onze vacatures docent lichamelijke opvoeding. Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen wij graag met je in contact om de mogelijkheden te overleggen! Ontdek de docent lichamelijke opvoeding vacatures hieronder en wordt enthousiast door alle kansen.

Docent lichamelijke opvoeding vacature

Onze eigen aanpak voor een docent lichamelijke opvoeding

Wij horen bij Maandag® graag wat jou motiveert. Zo begint jouw sollicitatie voor een docent lichamelijke opvoeding vacature: wij zijn een en al oor. Wij horen graag wie jij bent. Een sollicitatie gaat om een stuk meer dan enkel vaardigheden bespreken op het gebied van leerlingen onderwijzen. Waar jij energie uit haalt naast je werk is ten minste zo belangrijk voor ons om een passende vacature docent LO voor jou te vinden.

Dus vertel ons ook over jouw hobby's, familie of vrienden in het kennismakingsgesprek en laten we beginnen. Weten we exact wat jou fantastisch lijkt om te doen? En klikt het aan beide kanten? Dan krijg je een vast contract. En jouw eerste project, totaal passend bij jou! Lijkt het je interessant om aan te sluiten bij Maandag®? En lijkt werken bij ons een mooie stap? Ontdek jouw nieuwe vacature als docent lichamelijke opvoeding hieronder.

beleidsmedewerker vacatures

Docent lichamelijke opvoeding jobs

Wij als totale HR-dienstverlener plaatsen jou als docent lichamelijke opvoeding

Maandag® is al meer dan 30 jaar dé totale HR-dienstverlener voor docent lichamelijke opvoeding jobs in de publieke- en commerciële sector. Door ons uitgebreide netwerk en goede partners binnen het bewegingsonderwijs, kunnen wij vele verschillende deuren openen bij toffe organisaties, waar jij misschien zelf nooit aan was gekomen. Bij Maandag® vinden we de groei en voldoening van jou als jobs docent lichamelijke opvoeding professional heel belangrijk. Wij kunnen niet wachten om met jou aan de slag te gaan. Daarom zijn wij nauw betrokken bij het proces van A tot Z voor het kickstarten van jouw loopbaan.

Je benut de voordelen van een contract bij ons, maar werkt voor diverse projecten en bedrijven. Voor jou betekent dit dat je zekerheid en variatie met elkaar kunt samenvoegen. Zo krijg je de kans om in allerlei verschillende bedrijven te werken met zekerheid van inkomen. Wie wil werken als docent lichamelijke opvoeding vindt bij Maandag® altijd een passende baan. En ook nog eens heerlijk dicht bij waar jij woont. Want wij hebben door heel Nederland jobs als docent lichamelijke opvoeding. Dus ga snel naar onze docent lichamelijke opvoeding jobs en vertel ons waar jij graag wilt werken. Dan vinden wij er een interessante job als docent lichamelijke opvoeding bij.

Maandag Managed Services opdracht

Docent lichamelijke opvoeding banen

Groeien als docent lichamelijke opvoeding bij Maandag®

Wat je nu ook doet als docent lichamelijke opvoeding, bij Maandag® bieden we je altijd de kans om jezelf te ontwikkelen in een docent lichamelijke opvoeding baan. In elke fase van jouw loopbaan zijn er wel passende banen als docent lichamelijke opvoeding te vinden. Als Junior docent lichamelijke opvoeding hoef je meestal bijna geen relevante ervaring te hebben! Misschien heb je pas geleden je eerste werkervaring opgedaan en ben je nu klaar om door te groeien. Je bent zeer enthousiast en erg leergierig om het vak eigen te maken.

Persoonlijke ontwikkeling is bij ons erg belangrijk. Binnen ons team van ervaren docenten lichamelijke opvoeding word je opgeleid om het vak te leren. Ook bieden we een trainingsweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt uitgelegd over de Maandag® cultuur en onze werkwijze. Hiernaast volg je ieder jaar diverse trainingen om je te verbeteren tot een succesvolle docent lichamelijke opvoeding. Je neemt je voorgaande ervaringen en kennis mee naar de opvolgende opdrachtgever waar je weer nieuwe informatie leert in een verse omgeving. Zo blijf je via onze docent lichamelijke opvoeding banen helemaal up-to-date in je werkgebied en krijg je de kans om jouw CV verder uit te breiden.

Als ervaren docent lichamelijke opvoeding bieden wij de afwisseling en uitdaging die je mist bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van opdrachtgevers waar je mogelijk anders niet meer binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren docenten lichamelijke opvoeding begeleiden wij om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen of zij-instromen. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Bekijk nu onze actuele banen: docent lichamelijke opvoeding.

beleidsmedewerker vacatures

Alle docent lichamelijke opvoeding bekijken?