Skip to footerSkip to content
Elias - Engineering

Docent informatica vacatures

Solliciteer en ga werken als docent informatica

  • Vervolgopleidingen en trainingen via de Maandag® Academy
  • Persoonlijke begeleiding en coaching
  • Afwisseling in je werk

Docent informatica vacatures voor jou

Vul jij de vacatures als docent informatica van nature in, ​​of ben je toe aan iets totaal anders? Maandag® is de plek om dit verder te verkennen. Met de juiste coaching maak jij je ambities waar. Je groeit van de ene mijlpaal naar de andere. In welke fase van je loopbaan je je ook bevindt. Neem zeker een kijkje bij onze nieuwste vacatures docent informatica. Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen wij graag met je in contact om de kansen te overleggen! Ontdek de docent informatica vacatures hieronder en wordt enthousiast door alle mogelijkheden.

Docent informatica vacatures

Maandag Managed Recruitment opdrachtgevers

Docent informatica vacature

Onze persoonlijke aanpak voor een docent informatica

Wij horen bij Maandag® graag wat jou beweegt. Onze vuistregel bij een eerste gesprek voor een docent informatica vacature: jij praat, wij luisteren. Wij horen graag wie jij bent. Een sollicitatie gaat om een stuk meer dan alleen jouw vaardigheden bespreken op het gebied van het geven van lessen aan studenten. Waar jij energie uit haalt naast jouw werk is ten minste zo belangrijk voor ons om een passende vacature docent informatica en creative technology voor jou te vinden.

Dus praat over jouw hobby's, familie of vrienden in het kennismakingsgesprek en laten we beginnen. Weten we perfect wat jij geweldig vindt? En klikt het tussen ons beiden? Dan verkrijg je een vast contract. En jouw eerste project, totaal op jouw lijf geschreven! Lijkt het je interessant om aan te sluiten bij Maandag®? En lijkt werken bij Maandag® een mooie stap? Ontdek jouw nieuwe vacature als docent informatica hieronder.

Maandag Managed Services opdracht

Docent informatica jobs

Wij als totale HR-dienstverlener zetten jou weg als docent informatica

Maandag® is bij uitstek dé totale HR-dienstverlener voor docent informatica jobs in Nederland. Door ons grote netwerk en goede relaties met onder andere de avans hogeschool en het katholiek centraal schoolbestuur, kunnen wij verschillende deuren openen bij leuke opdrachtgevers waar jij misschien zelf nooit aan tafel had komen te zitten. Wij vinden de ontwikkeling en het plezier van jou als jobs docent informatica professional heel belangrijk. Daar willen wij jou graag mee helpen. Vandaar dat wij nauw betrokken zijn bij het proces van A tot Z voor het kickstarten van jouw loopbaan.

Je benut de voordelen van een contract bij ons, maar je geeft informatica op verschillende scholen en bedrijven. Dit betekent dat je zekerheid en afwisseling met elkaar kunt samenvoegen tijdens het lesgeven op de mavo, havo of het vwo. Zo is het aan jou om in allerlei verschillende bedrijven te groeien met een inkomenszekerheid. Wie wil werken als docent informatica vindt bij Maandag® altijd een toffe baan. En ook nog eens heerlijk dicht bij jouw woonplaats. Want wij hebben door heel het land jobs als docent informatica. Dus kijk snel bij onze docent informatica jobs en laat ons weten waar jij graag wilt werken. Dan vinden wij er een interessante job als docent informatietechnologie bij.

Maandag-app-professional-geven-4 v2

Docent informatica banen

Doorgroeien als docent informatica bij Maandag®

Wat je ook doet als docent informatica, bij ons heb je altijd de mogelijkheid om verder te groeien in een docent informatica baan. In ieder moment van jouw professionele carrière zijn er wel banen als docent informatica te vinden. Als Junior docent informatica hoef je meestal weinig relevante ervaring te hebben. Je hebt wel pas geleden je eerste werkervaring opgedaan en je wilt nu doorgroeien. Je bent zeer gemotiveerd en erg benieuwd om het vak eigen te maken.

Persoonlijke ontwikkeling is bij Maandag® erg belangrijk. Binnen ons team van ervaren docenten informatica word je getraind om het vak te leren. Ook bieden we een trainingsweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt verteld over de Maandag® cultuur en onze werkwijze. Daarnaast volg je elk jaar vele trainingen om je te verbeteren tot een succesvolle docent informatica. Je neemt je voorgaande ervaringen en kennis mee naar de opvolgende organisatie waar je weer nieuwe dingen leert in een andere omgeving. Zo blijf je via onze docent informatica banen helemaal up-to-date in je werkgebied en krijg je de kans om jouw CV te verrijken.

Als ervaren docent informatica bieden wij als totale HR-dienstverlener de afwisseling en uitdaging die je mist bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van bedrijven waar je mogelijk anders niet meer binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren docenten informatica bieden wij de juiste coaching om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen of zij-instromen als bijvoorbeeld stagebegeleider of mentor. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Neem nu snel een kijkje bij onze actuele banen: docent informatica.

Alle docent informatica vacatures bekijken?

Vind jouw vacature