Dit is MAANDAG!

Maandag® bestaat al ruim 30 jaar. Opgericht in 1989 en sinds 2008 actief onder de naam Maandag®. Niet zo maar een naam, want wat is er beter dan maandag? De maandag staat voor ons voor een nieuw en fris begin. Voor ambitie en optimisme. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel dragen wij elke dag van de week uit. Want voor ons is het eigenlijk elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk en van werken. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven. En willen daar alles uithalen. Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® de detacheerder van de publieke sector.

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

werken bij MAANDAG!

Aan de slag op één van onze vestigingen

Vanuit zo'n 25 vestigingen in Nederland werken gespecialiseerde accountmanagers en recruiters nauw samen aan een succesvolle werving van professionals bij onze opdrachtgevers. Als recruiter ben je constant op zoek naar nieuw kandidaten en ben je een kei in het vinden van de beste professionals. Als accountmanager onderhoud je de contacten met opdrachtgevers en ben je altijd op de hoogte waar nieuwe opdrachten gaan ontstaan. Samen zorgen jullie voor de beste match tussen kandidaat en opdracht. Maar bij Maandag® kan je ook aan de slag als medewerker op ons hoofdkantoor. Van ICT tot HR. En van marketing tot finance.

Maandag® groeit. Hard. Daarom neemt niet alleen het aantal kantoren toe, maar hebben we ook steeds nieuwe uitdagende functies beschikbaar op onze vestigingen en ons hoofdkantoor. Ons vacature aanbod groeit dagelijks.

Wil jij aan de slag bij Maandag®? Bekijk hieronder de nieuwste vacatures.

Club Maandag®

Hoor jij al bij Club Maandag®? Bij Club Maandag® zorgen we ervoor dat professionals elkaar ontmoeten. Of zij nu voor Maandag® werken of (nog) niet. Clubleden worden uitgenodigd voor netwerkevents die gaan over het vergroten van werkgeluk en zijn gericht op persoonlijke groei.

Ben of word je lid, dan kun je tijdens deze events sparren met vakgenoten. Over werkervaringen, maar ook over dingen waar je tegenaan loopt. Er worden thema’s behandeld die je helpen bij je persoonlijke ontwikkeling. Want daar geloven we bij Maandag® in. Dat je blij wordt van nieuwe uitdagingen, niet vastroest.

Club Maandag®

Ben jij geïnteresseerd in Club Maandag®?

Lees meer