Deze dag is voor
iedereen met een belangrijke baan!

Deze dag is voor iedereen met een belangrijke baan. Dat is het verhaal van onze nieuwe campagne. Want is het jou ook opgevallen, banen die we vroeger niet zagen, zijn nu de belangrijkste die er zijn. Werk in de publieke sector, in de zorg, het onderwijs of bij de overheid. Daarom maken we in deze campagne een hommage aan iedereen met een belangrijke baan. Deze mensen doen niet alleen belangrijk werk, maar ook nog eens erg leuk werk!

 
Illustration alt
“De publieke sector werkt beter als talent er graag wil werken”

Bij Maandag® zijn we serieus over de publieke sector. Dat vinden we belangrijk werk, maar we brengen er ook graag een flinke dosis energie en plezier in. Wij geloven namelijk dat de publieke sector beter werkt als talent er graag wil werken.

Leuk werk dat ertoe doet

Maandag® is al 30 jaar dé detacheerder voor iedereen die belangrijk werk doet. Juffen, meesters en docenten. Artsen en verplegers. Mensen bij de overheid en bij gemeenten, in de zorg en in het onderwijs. Bij Maandag® zorgen we ervoor dat belangrijk werk ook leuk is. We helpen je groeien en geven je de ruimte. Bieden je een vaste baan én flexibiliteit. Je voert zelf de regie over je eigen carrière en waar het kan, helpen we je. Als jij je werk ontzettend leuk vindt, profiteren we daar allemaal van.

Zij hebben een belangrijke baan

Foto van Rashid
Foto van Bregje
Foto van Peter
Foto van Ewout
Foto van Soraya
Foto van Peter
Foto van Peter
Foto van Peter
Foto van Peter

Waar ga jij aan de slag?

Bij Maandag® hebben we vacatures voor belangrijk werk. Waar maak jij het verschil?