Zo weet je dat je een superbaan hebt

Is het tijd voor een volgende carrièrestap of heb jij het goed voor elkaar op je werk? Dit zijn de kenmerken van een superbaan.

Ontwikkeling wordt gestimuleerd 
Stilstaan is binnen jouw organisatie geen optie. Je krijgt verschillende mogelijkheden aangereikt om jouw talenten verder te ontwikkelen en nieuwe kennis te vergaren. 
 
Je hebt inspirerende collega’s 
Jouw collega’s zijn geen concurrenten, maar teamgenoten op wie je altijd kunt terugvallen. Ze hebben eigenschappen die je bewondert en jou inspireren om het beste uit jezelf te halen. 
 
Je krijgt goede feedback 
Jouw leidinggevende geeft terugkoppeling waar je echt iets mee kunt. Daardoor blijf je groeien in je werk.  
 
Jouw input wordt gewaardeerd 
Wanneer jij een goed idee hebt, twijfel je geen moment om het voor te leggen want initiatief wordt binnen jouw organisatie toegejuicht. 
 
Je kunt veilig je grenzen verleggen 
Je krijgt de kans om nieuwe werkzaamheden op te pakken zonder dat je bang hoeft te zijn dat eventuele fouten worden afgestraft.  
 
Je hebt een goede werkprivé-balans 
Jouw werkgever verwacht veel van je, maar geeft je ook de kans om bij te tanken op je vrije dagen. Hierdoor heb je nooit het gevoel dat je overloopt. 
 
Je staat achter de visie van de organisatie 
De visie van de organisatie is voor jou geen abracadabra of gebakken lucht. Sterker nog; je staat er voor de volle honderd procent achter en weet elke dag waarvoor je het doet. 
 
Je krijgt waardering 
Jij hoeft niet te vissen naar complimentjes, want jouw manager laat regelmatig weten hoe blij hij of zij is met jouw kwaliteiten en inspanningen.  
 
Je maakt het verschil 
Jij weet dat je met jouw werk een positieve bijdrage levert en gaat bijna altijd met een voldaan gevoel naar huis. 
 
Hoe zit het met jouw baan? Is deze verre van super? Kijk dan eens naar onze vacatures
goed verhaal in het nieuws moet je zien volgens mij vertel ...