Zo ga jij ontspannen het paasweekend in

Zo ga jij ontspannen het paasweekend in
Rust in je hoofd is altijd fijn, maar helemaal als er een lekker lang weekend voor de deur staat. Met deze vijf tips zit jij heerlijk relaxed aan de paasbrunch.
Check je to do-lijst 
Open eindjes geven onrust. Probeer zoveel mogelijk zaken voor het weekend af te ronden of in elk geval in gang te zetten. Zet de to do’s die open blijven staan duidelijk op een rij, zodat je precies weet wat er speelt.   
 
Ruim je werkplek op 
Een opgeruimde werkplek geeft een opgeruimd hoofd. Orden papieren, gooi oude post-its weg en zet spullen weer terug op hun plek. Vergeet ook je computer niet: breng structuur aan in mappen en maak je bureaublad leeg. 
 
Breng je mail op orde 
Een mailbox waarin allerlei mails rondzwerven waarmee je nog iets moet, is allesbehalve rustgevend. Beantwoord openstaande mails en hang vlaggetjes aan de berichten die je op een later moment wilt oppakken.  
 
Maak je hoofd leeg 
Ontspan lichaam en geest en sluit je werkweek af met een stevige wandeling of een bezoek aan de sportschool. Merk je dat je nog steeds in je hoofd zit? Neem dan de tijd voor ontspannende ademhalingsoefeningen. 
 
Luid het weekend in 
Zet een duidelijke streep onder je werkweek en vier het begin van je weekend. Drink een drankje met collega’s, ga uit eten met je geliefde of breng een bezoek aan het theater. Zolang jij erdoor ontspant, is het goed.