Werken met kerst? Zo maak je er een feestje van!

Werken met kerst? Zo maak je er een feestje van!
Breng de afdeling in kerstsferen
Die grote kerstboom staat er misschien al, maar wat ons betreft kan het niet hysterisch genoeg. Pak uit met kerststerren, lichtsnoeren en nepsneeuw en maak van jouw afdeling een klein kerstwalhalla.
 
Organiseer een kerstontbijt
Vergeet je bammetje pindakaas of schaaltje kwark en ga voor een feestelijk ontbijt met collega’s. Wanneer iedereen op de afdeling iets meeneemt, staat er in no time een tafel vol lekkernijen.
 
Lach met elkaar
Natuurlijk moet er gewerkt worden, maar vergeet vooral niet om te lachen met elkaar. Lachen zorgt voor verbinding en verbroedering, en dat is nou net waar het kerstfeest om draait.
 
Deel cadeautjes uit
Wil je de kerststemming er echt goed in krijgen? Verras je collega’s dan met een kleinigheidje. Wat dacht je van een geurkaas voor je afdelingsmanager die net verhuisd is of kerstchocolade voor die verpleegkundige die altijd lekkere trek heeft?
 
Wees dankbaar
Iets doen voor een ander is toch wel de ultieme kerstgedachte. Wees dankbaar dat jij ook op deze dagen iets kunt betekenen voor je patiënten of cliënten. En trots, want wat jij doet is geweldig!