Waarom je eigenlijk voor Maandag® zou moeten kiezen

Zelden zijn er in Nederland zoveel openstaande vacatures geweest en zelden zoveel in de publieke sector. Wie aan de slag wil in het onderwijs, de zorg, bij woningcorporaties of de overheid kan kiezen uit tientallen, zo niet honderden banen. Maar welke baan past het best bij jou? En biedt die job voldoende kansen? 9 argumenten waarom Maandag® bij jou zou kunnen passen.

Het gaat om jou
 
Het draait om werkgeluk bij Maandag®. Wij willen dat je jezelf kunt zijn en voldoende uitdaging ervaart in je werk. We willen je daarom écht leren kennen en begrijpen. Zodat we de baan vinden die bij je past.
 
Maatwerk in persoonlijke ontwikkeling
 
Zodra je in dienst bent bij Maandag® krijg je de mogelijkheid om uiteenlopende trainingen te volgen waarmee je je persoonlijke vaardigheden en vakkennis kunt vergroten. Dat doe je op de Maandag® Academy, trainingen op de vestigingen maar ook met online cursussen. 
 
Coaching en begeleiding
 
Je krijgt een eigen accountmanager voor je persoonlijke begeleiding. Denk daarbij onder meer aan ondersteuning bij sollicitaties. Daarnaast evalueer je regelmatig hoe het werk verloopt, hoe het met jou gaat en waar je hulp bij kunt gebruiken. Heb je het bijvoorbeeld zin in een bepaald type project, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.
 
Arbeidsvoorwaarden
 
We vinden het belangrijk dat je je kunt concentreren op waar je goed in bent en wat je graag doet. Maandag® zorgt voor de zaken eromheen. Alles is bespreekbaar.  
 
Waardering
 
Bij Maandag® vinden we het belangrijk om leuke dingen met elkaar te doen. We waarderen onze collega’s en onze professionals. Daarom organiseren we regelmatig events (van klein tot groot) om elkaar op een informele manier te ontmoeten.
 
Maandag® is geen uitzendbureau
 
Even een baan invullen voor een korte periode is er niet bij. Als professional bij Maandag® kom je bij ons in dienst. We kijken daarna samen wat jouw loopbaanwensen zijn en welk type projecten je aanspreekt. Je wordt vervolgens gedetacheerd bij opdrachtgevers die passen bij jouw carrièrewensen. Daar ben je tijdelijk onderdeel van het team waarin je gaat werken.
 
Specialist in detachering voor de publieke sector
 
Maandag® is een specialist in detachering voor de publieke sector. Onze accountmanagers en recruiters weten wat er speelt in de zorg, het onderwijs en bij de overheid. Daardoor spreken we dezelfde taal en zitten we snel op één lijn.
 
Goed op de hoogte
 
Voordat een vacature online wordt gezet door de opdrachtgever, weet ons team al wat er speelt. Zo kunnen wij professionals direct op de hoogte brengen van de allernieuwste vacatures en is een match snel gemaakt.
 
Club Maandag®
 
De ontmoetingsplek voor iedereen die werkt in de publieke sector. Met veel meet-ups, waarin je kunt sparren met professionals uit jouw vakgebied. Ook nodigen we bij de Club Maandag® bijeenkomsten regelmatig interessante sprekers uit.
goed verhaal in het nieuws volgens mij vertel ...