Volg je de ontwikkelingen of ontwikkel je jezelf?

Volg je de ontwikkelingen of ontwikkel je jezelf?

Hoe kun je bijblijven in je vak en jezelf verder ontwikkelen in je kennis en vaardigheden? Volg je dan alle trends op de voet of krijg je zo nu en dan een opfrisser? Kies wat voor jou werkt, want iedereen ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Uiteindelijk gaat het erom dat je door het opdoen van nieuwe kennis en vaardigheden klaar bent voor een nieuwe maandag. 

Hulpje.
Stel jezelf in elk geval de volgende vragen:
- Volg je cursussen of ga je naar inspiratiesessie? Heb je als professional van Maandag® bijvoorbeeld al eens een Maandag® College bezocht?
- Laat jij je voortdurend goed informeren en zoek je online inspiratie in bijvoorbeeld LinkedIn- en appgroepen?
- Ga je weleens naar vakbeurzen?
- Lees je blogs, boeken of tijdschriften over je vak?
- Deel je ervaringen en kennis met je collega’s?

Maandag® Summerschool
Bij Maandag® doen we zaken graag net even anders. Onze professionals hebben niet alleen zin in uitdagende en leuke banen, we investeren ook graag in hun vakkennis en persoonlijke ontwikkeling. Daarom introduceren we deze zomer de Maandag® Summerschool. 

Professionals die werkzaam zijn bij Maandag® kunnen deelnemen aan uiteenlopende workshops om hun vakkennis en persoonlijke ontwikkeling een boost te geven. We hebben voor elk vakgebied een speciaal trainingsaanbod. Op Summerschool vind je meer informatie over Maandag® Summerschool.