Vijf inspirerende leestips voor de kerstvakantie

Vijf inspirerende leestips voor de kerstvakantie
De kerstvakantie is niet alleen het ideale moment om foute kerstfilms te kijken en kneuterige familiespelletjes te spelen, maar ook om inspiratie op te doen voor het nieuwe jaar. Kruip met één van de volgende titels op de bank en doe verrassende inzichten op.
Je geest in topconditie
Meer focus, rust en energie. Wie wil dat nou niet? Het boek Mind Gym: sportschool voor je geest laat zien hoe je dat in twaalf weken bereikt. Door de afwisseling tussen wetenschappelijke inzichten, oefeningen en anekdotes leest het ook nog eens makkelijk weg.
 
Must have voor iedere ‘quaterlifer’
Bekruipt je regelmatig het gevoel dat er meer uit het leven te halen valt? Dan is het boek Is dit het nou? Stop met leven vanuit een ‘prima zeventje’ en start met leven vanuit je eigen tien een aanrader. Auteur Mark Siegenbeek van Heukelom geeft praktische tips voor meer voldoening en betekenis.
 
Een reuzensprong naar succes
Aan de hand van uitdagende opdrachten, leuke anekdotes en pakkende voorbeelden nemen gelukgoeroes David de Kock en Arjan Vergeer je in 365 dagen succesvol mee naar een leven vol positiviteit, groei en ontwikkeling. Een fijn handboek om het nieuwe jaar mee te starten!
 
Verplicht leesvoer voor vrouwen
Gaat er regelmatig een promotie aan je neus voorbij? Lukt het je maar niet om je dromen waar te maken? Dan kan het zomaar zijn dat je te lief bent. In Nice girls don’t get the corner office vind je praktische adviezen om te groeien in je werk. Van hoe je het ‘spel’ speelt tot jezelf op de markt brengen.
 
52 eyeopeners
Vaker nee zeggen, survival-tips in tijden van stress, invloed uitoefenen: in Waarom je beter een baas met een dochter kunt hebben komen al deze thema’s aan bod. Aan de hand van 52 columns geeft trainer en gedragswetenschapper Ben Tiggelaar inspirerende lessen over werk en leven.