Schuilt er in jou een recruiter?

Schuilt er in jou een recruiter?
Bij Maandag® is een recruiter geen ‘gelikt’ persoon die voor quick wins gaat, maar een matchmaker in werkgeluk. Iets voor jou? Wanneer je de volgende punten kunt afvinken, ben jij een recruiter in de dop.
Je kunt praten als brugman
Of iemand nou een professional in het onderwijs, de zorg of de publieke sector is: jij kunt moeiteloos levelen. Inhoudelijke vragen beantwoord jij met twee vingers in je neus want je hebt kennis van zaken.
 
Je bent origineel en creatief
Dat je er alleen met het versturen van berichten op LinkedIn niet komt, is voor jou geen hogere wiskunde. Je zoekt graag naar nieuwe manieren om professionals te vinden en te benaderen voor een gesprek.
 
Je hebt tonnen energie
Met het verkeerde been uit bed stappen, gebeurt jou niet vaak. Anderen motiveren met jouw tomeloze positieve energie wél. Wanneer jij met mensen in gesprek gaat, verdwijnt twijfel als sneeuw voor de zon.
 
Je schudt vlotte teksten uit je mouw
Aan foutieve spaties erger jij je mateloos. Aan dt-fouten nog meer. Duidelijke vacatureteksten die professionals aanspreken, zet jij in mum van tijd op papier. Foutloos dus.
 
 
Je verplaatst je moeiteloos in anderen
Zoals een kameleon van kleur verschiet, zo verplaats jij je probleemloos in de persoon met wie je te maken hebt. Niet omdat je jezelf een ‘kunstje’ hebt aangeleerd, maar omdat jij van nature geïnteresseerd bent in mensen.
 
Je ziet mensen niet als nummer
Jij weet een gesprek altijd een persoonlijke twist te geven. Of je nou met een docent te maken hebt die aan het begin van zijn of haar carrière staat of met een doorgewinterde verpleegkundige. Na afloop loopt jouw gesprekspartner met een goed gevoel de deur uit.
 
Je weet van wanten
Achteroverleunen en afwachten? Dat past niet bij jou. De makkelijkste weg kiezen ook niet. Jij doet wat nodig is om een ‘match made in heaven’ te realiseren.

Ben je enthousiast geworden? Klik hier voor een overzicht van de laatste vacatures.