Match jij met Maandag®?

Maandag® groeit. Hard. We zijn daarom continu op zoek naar professionals om nieuwe, uitdagende functies te vervullen. Match jij met Maandag®? Doe de check!

Je hecht veel waarde aan vrijheid 
Voor elke klein dingetje om toestemming vragen of werken binnen een voorgekauwd stramien? Dat is niets voor jou. Je geeft graag zelf invulling aan je functie en houdt van verantwoordelijkheid. 
 
Je bent recht door zee 
Om de zaken heen draaien, is niet jouw stijl. Jij zegt wat je denkt en doet wat je zegt. Die openheid en directheid verwacht jij ook van collega’s. 
 
Je bent bevlogen  
Hard werken is voor jou geen probleem. Integendeel: je doet het graag. Omdat je passie hebt voor wat je doet en pas tevreden bent wanneer je het best mogelijke resultaat hebt behaald.  
 
Je bent een teamplayer 
Zelfstandig werken kun jij als de beste, maar je bent ook een waardevolle schakel binnen een team. Je voelt aan wanneer een collega ondersteuning nodig heeft en stelt je open en toegankelijk op.  
 
Je houdt van reuring 
Elke dag op de automatische piloot je taken volbrengen? Daar word jij doodongelukkig van. Jij houdt van afwisseling, hectiek en ad hoc werkzaamheden. Hoe dynamischer je werkomgeving, hoe beter jij tot je recht komt. 
 
Je staat stevig in je schoenen 
Jij laat je niet makkelijk omverblazen. Je weet wat je wel en niet wilt en verliest jouw doelen niet snel uit het oog.  
 
Je wilt je blijven ontwikkelen 
Stilstaan is voor jou geen optie. Je wilt blijven groeien als mens en als professional en vindt het heerlijk om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen. 
 
Je bruist van energie 
Jij bent het stralende middelpunt op de werkvloer. Je hebt energie voor tien, stapt zelden met het verkeerde been uit bed en bent de positieve wind binnen de afdeling.  
 
 
Een feest van vinkjes? Bekijk snel onze vacatures en solliciteer
goed verhaal moet je zien volgens mij