Kom je ook op 2 november?

Kom je ook op 2 november?

Maandag® wilde graag weten hoe verpleegkundigen over hun arbeidsvoorwaarden denken. Waarom kiezen zij voor dit vak? Hoe beïnvloeden deze hun werkplezier? Daarom hebben wij in samenwerking met Nursing het vakblad Groot Nationaal Verpleegkundigen Onderzoek opgezet, waaraan zo’n 2.000 verpleegkundigen hebben deelgenomen.

Verpleegkunde is volwassen
Uit het Groot Nationaal Verpleegkundigen Onderzoek blijkt dat het vak volwassen is geworden. Verpleegkundigen kiezen het vooral om inhoudelijke redenen en willen op hun vakinhoudelijke deskundigheid aangesproken worden. Roeping is dus al lang niet meer de belangrijkste beweegreden. Uit het onderzoek blijkt dat er binnen het vak verpleegkunde veel leeft. We organiseren daarom op 2 november een evenement speciaal voor verpleegkundigen in de Jaarbeurs in Utrecht.

Het programma
Tijdens het evenement delen we de verdere uitkomsten van het onderzoek en neemt Peter Heerschop de aanwezigen mee door een interessant middagprogramma met verschillende workshops. Zo ga je onder leiding van theatermaker Ewout Bomert in debat en bespreek je met andere verpleegkundigen hoe je kunt omgaan met lastige situaties in de zorg. Vervolgens volg je de workshop Omgaan met agressie en kruip je in de huid van ‘regisseur’ of ‘hoofdrolspeler’. Vervolgens sluit je de dag met een inspiratiesessie.

Kom je ook 2 november?
Benieuwd wat je nog meer kunt verwachten? Bekijk het dagprogramma hier op en meld je kosteloos aan. We zien je graag op 2 november 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht. Tot dan!