5 persoonlijke attenties voor je moeder

5 persoonlijke attenties voor je moeder

Tuttig? Commercieel? Welnee. Moederdag is misschien wel het leukste en belangrijkste feestje van het jaar. Verras je moeder met een persoonlijke attentie. Zo bijvoorbeeld:

  1. Schrijf nog snel een brief of kaart over jullie mooie herinnering(en) samen. Stuur die brief eerder op met het verzoek: ‘Voor mam, pas open maken op moederdag.’ Ben je te laat voor de post? Maak dan een mail of app.
  2. Verzamel liedjes waar jullie samen warme herinneringen aan hebben. Stuur er eentje alvast op via mail of app. Zeg in je bericht dat je er niet bent op Moederdag. Maar op de dag zelf, kom je toch. Verrassing. Pak dan samen jullie moment om de nummers af te spelen.
  3. Print een foto van jullie beiden en lijst die in op de best denkbare manier. Doe daar ook een kaartje bij, waarop je met warme woorden schrijft over de foto of een andere mooie herinnering.
  4. Verras haar met een uitje naar een stad, een film, een musical, een etentje, een wandeling… Iets wat ze ontzettend leuk vindt om samen met jou te doen.
  5. ‘Mam, je hebt een dikke reep verdiend’. Neem de speciale Moederdag-editie mee van het chocolademerk Tony Chocolonely. Er zit knettersuiker, witte chocolade en framboos in.