Senior Contentstrateeg

Over de functie

Ben jij een Senior Contentstrateeg en krijg jij energie van zowel adviseren als creëren? Dan zij wij misschien wel op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever in regio Amsterdam zijn wij momenteel op zoek naar een Senior Contentstrateeg. Waar ben jij verantwoordelijk voor? Zowel de strategie als de vernieuwing en optimalisatie van nieuwe onderdelen voor de website. Jouw werkzaamheden bestaan uit het ontwikkelen en redigeren van content, strategie ontwikkelen en de website vernieuwen. Ook zal je de bestaande gebruikersdata en content analyseren & beoordelen. Daarnaast creëer jij draagvlak voor diverse verbetervoorstellen richting de redactie en communicatieadviseurs. Jij stemt als Senior Contentdesigner de inhoud af met stakeholders. Verder denk jij actief mee over online participatie en ontwikkel jij hier een visie over in relatie tot de content. Kortom, een afwisselende functie! Jij hebt als Senior Contentdesigner ervaring met het zelfstandig uitvoeren van projecten. Ook ben jij bekend met online participatietrajecten & overheidsplatforms. 

Functie eisen

Voor de functie Senior Contentdesigner voldoe jij aan de volgende eisen:

  • Jij beschikt over minimaal een HBO of WO afgeronde opleiding;
  • Jij hebt in de afgelopen drie jaar ervaring opgedaan met het maken van contentstrategie en beleidsteksten voor een overheidsinstelling;
  • Jij hebt ervaring met CMS, online statistiekprogramma’s, Iprox & Siteimprove;
  • Jij hebt ruime ervaring met strategie, online strategie, contentmanagement, webredactie en contentdesign binnen grote webomgevingen.

De opdracht is voor 36 uur per week, start zo snel mogelijk en duurt circa vier maanden. 

Over het bedrijf

Detacheren betekent voor jou als professional dat je zekerheid en afwisseling kan combineren. Je profiteert van de voordelen van een contract bij Maandag®, maar werkt voor verschillende projecten en opdrachtgevers. Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt.

Bij Maandag® vinden we de ontwikkeling en groei van jou als professional ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we jou graag bij het optimaal vormgeven van jouw loopbaan. Wat is je droombaan, waar liggen je ontwikkelpunten, wat wil je nog leren? We bespreken het graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn. 

Enthousiast geworden? En herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan meteen! Ik kom graag met je in contact via: 06-20822621. Mailen kan naar: roos.rodenburg@maandag.nl. Daarnaast kan je ook solliciteren via de daarvoor bestemde knop! 


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Roos Rodenburg

Roos Rodenburg

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs