Senior Communicatieadviseur

Over de functie

Vind jij het belangrijk om dichtbij inwoners en bedrijven te werken? Kan jij meebewegen met de maatschappelijke ontwikkelingen? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een Senior Communicatieadviseur. Je komt te werken bij een gemeente in de provincie Utrecht. Als Senior Communicatieadviseur ga jij communicatieadvies geven bij projecten, participatietrajecten en beleidsontwikkeling. Je komt te werken als adviseur voor het college van burgemeester en wethouders. Samen met andere Communicatieadviseurs werk je aan verschillende communicatievraagstukken. In deze functie weet jij goed te adviseren, draagvlak te creëren en vertrouwen op te bouwen.

Functie eisen

Voor deze functie van Senior Communicatieadviseur voldoe jij aan de volgende eisen:

  • Een afgeronde hbo opleiding op het van communicatie;
  • Tussen de één en de vijf jaar aantoonbare ervaring als Senior Communicatieadviseur binnen een overheidsorganisatie in de afgelopen tien jaar;
  • Aantoonbare ervaring met bestuurscommunicatie.

Daarnaast heb jij een goed gevoel voor politiek bestuurlijke verhoudingen en heb je kennis van Factor C. Resultaatgericht, flexibel en prioriteren zijn vaardigheden die jou omschrijven. Verder ben jij een zelfstandige teamplayer.

Deze opdracht is voor 32 - 36 uur per week, heeft een beoogde duur van drie maanden met optie tot verlenging en start zo snel mogelijk.

Over het bedrijf

Detacheren betekent voor jou als professional dat je zekerheid en afwisseling kan combineren. Je profiteert van de voordelen van een contract bij Maandag®, maar werkt voor verschillende projecten en opdrachtgevers. Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt. 

Bij Maandag® vinden we de ontwikkeling en groei van jou als professional ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we jou graag bij het optimaal vormgeven van jouw loopbaan. Wat is je droombaan, waar liggen je ontwikkelpunten, wat wil je nog leren? We bespreken het graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn. 

Enthousiast geworden? En herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan meteen! Ik kom graag met je in contact via: 0622356998 mailen naar: belana.flameling@maandag.nl. Daarnaast kan je ook solliciteren via de daarvoor bestemde knop! 


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
B'elana Flameling

B'elana Flameling

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs