Senior Communicatieadviseur

Over de functie

Wat ga jij doen?

Als Senior Communicatieadviseur is het jouw verantwoordelijkheid om rondom inhoudelijke bestuurlijke onderwerpen te communiceren met diverse externe en soms interne doelgroepen. Dit gaat over het algemeen om complexere en strategische materie die je vanuit je expertise weet te vertalen naar begrijpelijke boodschappen.

 

Je gaat werken in een team met andere communicatieprofessionals. In jouw rol als Senior adviseur zorg je er met (interne) communicatie voor dat de koers van de organisatie en alle bijbehorende veranderingen goed worden gecommuniceerd.


Je krijgt ruimte om met eigen ideeën te komen en je eigen verantwoordelijkheid daarin te nemen. Een omgeving die volop in ontwikkeling is en waar je scherp en snel moet blijven schakelen. Daarnaast deel je je kennis met andere collega’s en help je ze vanuit je eigen expertise waar nodig in de juiste richting. Voor de overige collega’s binnen de organisatie ben je ook een belangrijk aanspreekpunt als zij vragen hebben rondom communicatievraagstukken.

 

In onze organisatie werken we met drie kernwaarden die ons richting geven in de uitvoering van onze taken: Vertrouwen, Verbinden en Samenwerken. We gaan ervan uit dat deze ook voor jou vanzelfsprekend zijn in je werk en in de samenwerking met collega’s en bestuur.

 

Dit breng je mee als Senior Communicatieadviseur

 • Je bent een gedreven en ervaren communicatieadviseur
 • Je hebt recente ervaring binnen een gemeentelijke instelling of een andere overheidsinstelling
 • Je hebt recente ervaring met bestuurscommunicatie en crisiscommunicatie
 • Je bent een teamplayer want samenwerken staat in onze organisatie voorop
 • Je bent omgevingsgericht en proactief. Je neemt je omgeving mee in het van buiten naar binnen denken


Functie eisen

 • Ervaren communicatieprofessional binnen de publieke sector
 • Afgeronde relevante HBO opleiding
 • Werkt graag in teamverband


Over het bedrijf

Detacheren betekent voor onze professionals dat zij zekerheid en afwisseling kunnen combineren. Ze profiteren van de voordelen van een vast contract bij Maandag®, maar werken voor verschillende projecten en opdrachtgevers. Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt. Daarnaast krijg je bij Maandag® volop ontwikkelingsmogelijkheden aangeboden. En bij Maandag® werk je nooit alleen. We geloven in samenwerking. Ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s bij Maandag®.


Bij Maandag® vinden we de ontwikkeling en groei van onze professionals ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we hen graag bij het optimaal vormgeven van hun loopbaan. Wat is je droombaan, waar liggen je ontwikkelpunten, wat wil je nog leren? We bespreken het graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn. We hebben verschillende mogelijkheden om professionals verder te begeleiden.Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Ik kom graag met je in contact via: 0630245905 of mailen naar: Verenice.deJager@maandag.nl. Daarnaast kan je ook solliciteren via de daarvoor bestemde knop!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Manouk van Koppenhagen

Manouk van Koppenhagen

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs