Senior Communicatieadviseur

Over de functie

Ben jij op zoek naar een flexibele baan als communicatieadviseur met de zekerheid van een vast inkomen? Dan ga ik graag met jou in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden.


Je bent een ervaren senior communicatie adviseur, met minimaal Hbo-niveau. Voor zowel bestuurders als collega's ben je een klankbord. Je levert, gevraagd en ongevraagd goede adviezen en voelt aan waar (politieke) gevoeligheden liggen. De producten die je levert zien er aantrekkelijk uit en je gebruikt daarbij begrijpelijke taal die aansluit op de doelgroep. Je bent een doortastende aanpakker die de handen uit de mouwen steekt, wel tegen een beetje chaos kan en geen moeite heeft met werkdruk of extra inzet op onverwachte momenten.


Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring als communicatieadviseur, binnen een gemeente of overheidsinstelling. Je hebt een afgeronde hbo-opleiding waarin communicatie centraal staat. Je hebt een dienstverlenende houding waarbij je de balans vindt tussen organisatiedoelen en klantwensen. Beschik jij naast dit alles over een dosis creativiteit, heb je humor en relativeringsvermogen, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.


Jij bent dé communicatieadviseur die zorgt voor het opstellen van een gedragen communicatiestrategie, passend bij de politiek-bestuurlijke context, de diversiteit aan stakeholders en de dynamiek.

Je stemt hiertoe af met de woordvoerder van de coördinerend portefeuillehouders, communicatieadviseurs van andere programma’s, de andere leden van het programmateam en mogelijk ook communicatieadviseurs van relevante stakeholders.Functie eisen

  • Je beschikt over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau, in de richting van Communicatie
  • Je hebt minimaal 1 jaar recentelijke werkervaring bij een gemeente, bij voorkeur een 100.000+ gemeente (stage ervaring mag ook)
  • Je bent, bij voorkeur, 32 tot 36 uren per week beschikbaar


Over het bedrijf

Detacheren betekent voor onze professionals dat zij zekerheid en afwisseling kunnen combineren. Ze profiteren van de voordelen van een vast contract bij Maandag®, maar werken voor verschillende projecten en opdrachtgevers. Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt. Daarnaast krijg je bij Maandag® volop ontwikkelingsmogelijkheden aangeboden. En bij Maandag® werk je nooit alleen. We geloven in samenwerking. Ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s bij Maandag®.


Bij Maandag® vinden we de ontwikkeling en groei van onze professionals ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we hen graag bij het optimaal vormgeven van hun loopbaan. Wat is je droombaan, waar liggen je ontwikkelpunten, wat wil je nog leren? We bespreken het graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn. We hebben verschillende mogelijkheden om professionals verder te begeleiden.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Verenice de Jager

Verenice de Jager

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs